Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Našli mu i ručnu bombu

Drama u Svetom Križu: Pijan bacio bombu i ozlijedio ženu, policija ga jedva svladala

policija očevid
Marko Jurinec/PIXSELL/Ilustracija
29.12.2023.
u 15:14

Vozilom hitne pomoći medicinske žena je prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje joj se pruža liječnička pomoć, pa će se težina ozljeda naknadno okvalificirati

Danas oko 13 sati u Svetom Križu u Međimurskoj županiji u dvorištu obiteljske kuće u Ulici Augusta Šenoe 55-godišnjak je bacio eksplozivnu napravu koja je nakon aktivacije ozlijedila 52-godišnju ženu.

Vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje joj se pruža liječnička pomoć, pa će se težina ozljeda naknadno okvalificirati.

- Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja 55-godišnjak je uz primjenu sredstava prisile priveden u policijsku postaju, dok je njegovim sigurnosnim pregledom u odjeći pronađena ručna bomba koja je izuzeta. Ujedno, alkotestiranjem je utvrđeno kako je pod utjecajem alkohola - kažu u Policijskoj upravi međimurskoj. Očevid i kriminalistička istraživanja su u tijeku.

U Svetom Križu kažu da u kući uz koju je eksplodirala naprava žive nevjenčani supružnici. Muškarac se navodno doselio iz Zagreba. U ulici kažu da su znali čuti svađe i galamu. 

Komentara 7

Avatar Zgubider..
Zgubider..
15:19 29.12.2023.

Žene stvarno mogu muškarca dovesti do ludila...

DM
D'Mich
16:13 29.12.2023.

Šta je s ovim ljudima? Ovaj tjera ženu i ubije je usred cvjećarne, ovaj baca bombe. Na to ih žene tjeraju, da ubije nju i svoju rođenu majku? Onaj koji nosi vatreno oružje vani taj će ga jednom i upotrijebiti. Ne volim takve ljude i jasno mi je zašto ih žene ostavljaju, samo ne znam zašto se one sa takvima uopće petljaju.

JO
jožica
15:57 29.12.2023.

Ebert, ovim komentarom o 3 coška ste stvarno pokazali koliko visoko stavljate svoj ego. Znam žene koje nisu držale niti jedan cošak i izgubljene su bez muškarca. Tako da... Ovisi o situaciji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije