Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potresi u HSLS-u

Podržavamo gradonačelnika Čehoka, ali ne napuštamo HSLS

čehok
Goran Jakuš/24sata
16.07.2010.
u 17:19

– Gradonačelnik Čehok vrlo je umješan političar, učinio je mnogo za grad Varaždin i članovi gradske organizacije osjećaju dužnost da ga nastave podupirati u radu – kazala je Darinka Hajduk-Vučić, predsjednica HSLS-a Varaždina.

Odlazak prvoga čovjeka grada Varaždina Ivana Čehoka iz HSLS-a nije gotovo ništa promijenio na varaždinskoj političkoj sceni. Iako ne namjeravaju izići iz stranke, haeselesovci u Gradskom vijeću i dalje će ga podržavati. Dogovoreno je to na sastanku vodećih ljudi HSLS-a Varaždina s predsjednikom stranke Darinkom Kosorom u Varaždinu.

– Gradonačelnik Čehok vrlo je umješan političar, učinio je mnogo za grad Varaždin i članovi gradske organizacije osjećaju dužnost da ga nastave podupirati u radu – kazala je Darinka Hajduk-Vučić, predsjednica varaždinskog HSLS-a.

– Dosad nemamo nikakvih informacija ni najava o tome namjerava li tko izići iz HSLS-a. Nitko nije tražio ispisnicu, no trenutačno je sve moguće – istaknuo je Dragutin Kranjčec, predsjednik HSLS-a Varaždinske županije. Čehok se bivšom strankom ne želi previše baviti:

– Moji vijećnici i kolege dovoljno su pametni i promišljeni i sigurno im je na srcu dobro Varaždina. Što god odlučili, uvijek ćemo kao osobe moći kvalitetno surađivati – kazao je.

Komentara 3

FR
franc
17:44 16.07.2010.

Čehok je licemjeran tip. Kada na slijedećim izborima HDZ ode u oporbu, odreći će se i Kosorove i HDZ-a i prikloniti onima koji će mu omogućiti da opet bude zastupnik i ujedno gradonačelnik. Kameleon!

BR
BrankoH
18:34 19.07.2010.

Franc, HSLS na političkoj sceni plovi gdje se što bolje nudi. Kad se nudilo na podjeli vlasti, prihvatili su. Sad kad je zagustilo, podvili su rep svi koji su ubrali što se ubrati dalo i kao da nisu imali ništa s potezima vlade. Ovaj bar misli da je koalicija obveza koja nekoga veže od početka do kraja. Pa ako su zagazili u gov...a, neka probaju izaći iz toga zajedno.

ST
standup
00:48 20.07.2010.

Bravo Céhok !!...ma j3bes´ove \"modne-politicare\" ala-Darinko...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije