Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mario Korade:

'Pobit ću i vas i vaše obitelji, noge ću vam odrezati'

Mario Korade
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/2
19.01.2015.
u 13:01

Korade je prijetnje izgovarao dok je držao pištolj

Pobit ću i vas i vaše obitelji i zakopati vas u šumi. Lezite na pod, noge ću vam odrezati – zaprijetio je Mario Korade (25) trojici muškaraca u šumi u Novom Golubovcu prošloga četvrtka ujutro dok je u njih držao uperen pištolj. Potom je u ruke uzeo motornu pilu koju je pokušavao upaliti, a nakon toga ručkom pištolja počeo ih je tući po tijelu, nogama im je gurao glavu u blato te im gazio po nogama i spriječio ih da pobjegnu.

Navodi su to Općinskog državnog odvjetništva u Zlataru koje je nakon incidenta ispitalo Marija Koradea, sina pokojnog generala Ivana Koradea koji je u višednevnom pokolju 2008. godine ubio petero ljudi, a potom i sebe.

– Samo pokušajte nazvati policiju, ubit ću vas – upozorio je Korade još jednom muškarce prije nego što ih je pustio kućama. Međutim, oni su incident i prijetnje ipak prijavili policiji koja ga je ubrzo uhitila. Pretragom tavana Koradeove obiteljske kuće, policija je pronašla i streljivo pa je Korade osim za prijetnje i protupravno oduzimanje slobode kazneno prijavljen i za nedopušteno posjedovanje oružja. Sudac istrage odredio mu je istražni zatvor kako ne bi utjecao na svjedoke.

>> Neukrotivi sin generala Korade muškarcima prijetio pištoljem

Komentara 97

NA
NangaParbat
13:51 19.01.2015.

Iduca naslovnica vea Vecernjeg lista "Ubio sedmero ljudi. M.K. (25) otprije poznat policiji....

MO
morman
13:40 19.01.2015.

ponos Hrvatske isto kao i otac!! sramota da je to stvorenje jos na slobodi!!

SW
swic
13:16 19.01.2015.

Familijarno ludi .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije