Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova uhićenja u Srbiji:

Pali članovi više političkih stranaka zbog raznih malverzacija i zlouporaba položaja

lisice, uhićenje
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
27.01.2015.
u 14:24

Prema riječima ministra unutarnjih poslova Nebojše Stefanovića među uhićenima je i član Glavnog odbora vladajuće Srpske narodne stranke (SNS) Vladan Miloševi

Tijekom današnjeg dana srbijanska policija je radi korupcije i suzbijanja kriminala uhitila više državnih dužnosnika koji pripadaju raznim političkim strankama.

Prema riječima ministra unutarnjih poslova Nebojše Stefanovića među uhićenima je i član Glavnog odbora vladajuće Srpske narodne stranke (SNS) Vladan Milošević, koji je ujedno i generalni direktor javnog poduzeća "Podzemna eksploatacija uglja u Resavici" i još jedna osoba iz Beograda, zbog sumnje da su primali i davali mito.

– Uhićeni su prilikom primopredaje obilježenih novčanica, a nanijeli su štetu tom poduzeću od 1,6 milijuna dinara. Uhićen je i član Predsjedništva DS-a Milivoje Vrebalov, koji je i bivši predsjednik Općine Bečej, rekao je Stefanović. Dodao je kako su u istoj akciji uhićene još tri osobe zbog sumnje da su izvršile niz malverzacija prilikom adaptacije objekta za djecu ometenu u razvoju, a koji nikada nije završen.

Isto tako uhićen je i bivši direktor Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine Momčilo Milojević i to zbog sumnje da je zlouporabio službeni položaj. U Nišu je jutros uhićen i bivši direktor poduzeća "Jugoistok" i predsjednik Okružnog odbora SPS-a Igor Novaković zbog sumnje da je zlouporabio službeni položaj prilikom provođenja javnih nabava. Uz njega u Nišu je uhićeno još pet osoba

>> Tajkun Miroslav Bogićević uhićen pri bijegu iz Srbije

Komentara 3

AM
amky1
14:37 27.01.2015.

Kod nas mogu po redu, po abecedi ili lokaciji, nije bitno ...

19
1995josip
14:42 27.01.2015.

Nije mi jasno ukinuli regijonalna izdanja , dali otkaze novinarima , a sada nas bombaju vijestima iz srbije , nas zanimaju vijesti iz EU a ne iz tamo nekih banana država !

DU
Deleted user
15:04 27.01.2015.

1995josipe, i ni slovca o tim otkazima i prosvjedu. Da nije televizije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije