Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA AFERA

Pakistanski kriketaš priznao da je oženjen s drugom

Shoaib Malik i Sania Mirza
REUTERS
07.04.2010.
u 20:00

Prošlotjedna najava vjenčanja dviju najvećih azijskih sportskih zvijezda, indijske tenisačice Sanie Mirze i pakistanskog kriketaša Shoaiba Malika, oživjela je nikad ugaslo neprijateljstvo između Pakistana i Indije.

Najava vjenčanja dviju najvećih azijskih sportskih zvijezda, indijske tenisačice Sanie Mirze i pakistanskog kriketaša Shoaiba Malika, oživjela je nikad ugaslo neprijateljstvo između Pakistana i Indije. Iako su oboje muslimani, indijska je javnost s negodovanjem primila vijest da će njihova sportska ikona postati “pakistanska nevjesta”.

No to nije bila jedina prepreka vjenčanju godine. Iznenada se u Indiji pojavila izvjesna Ayesha Siddiqui koja je tvrdila da je supruga kriketaškog asa. Prije tri dana indijska je policija uhitila Shoaiba Malika te ga ispitivala o misterioznom braku. Malik je priznao da je prije osam godina putem interneta upoznao djevojku s kojom se telefonski vjenčao nakon što su izmijenili fotografije. No tvrdio je da je prevaren te da se nije vjenčao s djevojkom koja je bila na slici.

Jučer se napokon uspio razvesti od “internetske žene” pa se sada bez stresa može mirno pripremati za vjenčanje s tenisačicom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije