Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija traži pomoć

Ovo je dres koji su pronašli u krvavom ruksaku pokraj Selene

Dres, Meksikanka (1)
Foto: MUP
1/3
03.09.2012.
u 17:45

Postoje indicije da je osoba koja bi mogla imati saznanja o počinitelju ovog teškog kaznenog djela kao i o samom kaznenom djelu prije koristila sportsku majicu s oznakama nogometnog kluba "AC MILAN", priopćila je policija

Policija je objavila fotografije nogometnog dresa koji su pronašli u ruksaku nedaleko od tijela ubijene Meksikanke, a čiji bi vlasnik mogao znati nešto o ubojici 31-godišnje Selene Graciano Macedo koja je brutalno ubijena na splitskom Marjanu.

– Prema do sada prikupljenim informacijama postoje indicije da je osoba koja bi mogla imati saznanja o počinitelju ovog teškog kaznenog djela kao i o samom kaznenom djelu prije koristila sportsku majicu s oznakama nogometnog kluba "AC MILAN" s otisnutim brojem "5" i natpisom "REK_I" na leđima te slabo vidljivim natpisom na prsima "bwin". U natpisu "REK_I" između slova K i I nedostaje slovo – priopćio je MUP.

>> Selenin brat: Jedino što tražim od vlasti je da se izvrši pravda

Sve koji imaju neke informacije mole da jave na broj telefona 192 ili u najbližu policijsku postaju.

Selena Margarit Graciano Macendo (31), podsjetimo, nakon četiri dana potrage u prošlu subotu pronađena je mrtva na splitskom Marjanu. Bila je zakopana na dubini od  pola metra, a ubojica joj je prerezao vrat nožem. Dok se ubojica još uvijek slobodno šeće, policija i dalje istražuje i prikuplja dokaze.

Policija je pronašla DNK ubojice, no kako ne postoji u našoj bazi podataka, provode obavijesne razgovore s onima za koje se smatra da bi mogli biti sumnjivi. Obavili su nekoliko stotina obavijesnih razgovora, a u ruksaku pronađenom na Marjanu, 20-ak metara od njezina tijela, bio je dres NK Milana s nadimkom na leđima, krvavi nož, selotejp, dva sendviča, fotoaparat...

>> Dominić potvrdio da su izuzeli otiske ubojice Selene Macedo

>> Meksikanku će balzamirati da tijelo ne unište plinovi i bakterije

Ključne riječi

Komentara 25

VN
van ness
18:59 03.09.2012.

Meni je glup taj oglas - isto kao da su kazali: ubojico javi se!

OB
-obrisani-
19:16 03.09.2012.

samo gube vrijeme. naravno, sredstvo izvrsenja se ostavlja na mjestu zlocina, noz. pretpstavljam bez otisaka, iako to policija jos nije specificirala. sve jako povrsne informacije, ali kao sto su oni rekli prije, javite se mexickoj policiji, mozda nesto i saznate!

IP
info_punkt
18:16 03.09.2012.

ako je to stvarno njegov dres i tako ga je ostavio zajedno s krvavim nožem, onda je tip *****... a ovo nije trag, nego riješen slučaj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije