Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Toplotni udar

Otac djevojčice iz Poljske: Nismo je namjerno ostavili u automobilu

poljakinja
Nel Pavletić/Pixsell
15.07.2011.
u 16:48

U velikom smo šoku, ne želimo davati nikakve izjave – kratko je dometnuo otac šetogodišnje djevojčice iz Poljske koja je prošle subote u Omišlju na otoku Krku ostala zatvorena u automobilu čitavih 45 minuta

– Nismo je namjerno ostavili u autu. U velikom smo šoku, ne želimo davati nikakve izjave – kratko je dometnuo otac šestogodišnje djevojčice iz Poljske koja je prošle subote u Omišlju na otoku Krku ostala zatvorena u automobilu čitavih 45 minuta zbog čega je doživjela toplinski udar.

Roditelji su svakodnevno uz nju na Odjelu intenzivne njege Dječje bolnice Kantrida u Rijeci. Iako liječnici nisu previše optimistični kada je riječ o njezinu oporavku, jer je stanje djevojčičino svijesti nepromijenjeno, i procjenjuju da će cijeloga života biti ovisna o tuđoj pomoći, roditelji, čini se, ipak vjeruju u njezin oporavak. Mozak je vidno oštećen, no šanse uvijek postoje, kazao je prof.dr. Igor Prpić, predstojnik Klinike za pedijatriju Dječje bolnice Kantrida. Potvrdio je kako djevojčica može podnijeti put do Poljske, a riječki su liječnici spremni i pratiti je na putu.

U razgovoru s Agom Muratovićem, vlasnikom apartmana, u kojem su uz ovu odsjele još dvije poljske obitelji i ukupno šestero djece, kaže kako su roditelji stradale djevojčice optimistični. Kazali su mu da djevojčica povremeno ipak reagira na njihove riječi pa je tako ocu u jednom trenutku stisnula ruku, a majci je, nakon što joj je ona uporno ponavljala da joj pokaže kako pere zube, to uspjela rukom i pokazati.

>> Malena Poljakinja koju su ostavili u autu ne prepoznaje majku i oca

Komentara 26

BL
blackmore
19:20 15.07.2011.

nismo je namjerno ostavili? kaj ste je mozda zaboravili?

OB
-obrisani-
20:33 15.07.2011.

Problem i je u tome što to nisu namjerno napravili ! Pitanje je o čemu su mislili?

Avatar morski covik 3
morski covik 3
17:23 15.07.2011.

Jadno dijete! Zelim i molim za oporavak. Pazite na djecu ljudi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije