Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO JE JEDAN SLUČAJ

Oglasila se Coca-Cola: 'Prioritet nam je bio pružiti vlastima potrebno vrijeme za dovršetak analiza'

Zgrada Coca-Cole u Zagrebu
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
09.11.2023.
u 17:13

Pozdravljamo jasnoću koju će rezultati ispitivanja donijeti našim potrošačima i kupcima nakon nesigurnosti prethodnih dana, a misli su nam i dalje s osobom koja je pogođena incidentom, objavili su

Coca-Cola Hrvatska oglasila se novim priopćenjem, nakon što je potvrđen jedan slučaj trovanja bocom Romerquelle Emotion Blueberry Pomengranate u Rijeci. Podsjetimo, analiza te bočice pokazala je iznimnu lužnatost u sadržaju, što znači da se u njoj nalazila otopina poput sredstva za čišćenje, zbog čega je jedan 19-godišnjak iz Rijeke završio u bolnici. 

Dosad se više ljudi javilo u bolnice diljem Hrvatske zbog sumnje na trovanje, a Coca-Cola Hrvatska je i povukla određene serije iz prodaje iz predostrožnosti. Dosad je slučaj trovanja zabilježen u samo jednom, već spomenutom slučaju. Coca-Cola je najnovijim priopćenjem ponovila kak se radilo o ''izoliranom slučaju'', kao što su naglasili u utorak kada su se prvi puta oglasili. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

''Nakon sveobuhvatnih analiza više naših proizvoda, Ministarstvo unutarnjih poslova danas je izvijestilo da je utvrđen jedan izolirani incident u Rijeci koji je povezan s jednom bocom Romerquelle Emotion Blueberry Pomengranate. Pozdravljamo jasnoću koju će rezultati ispitivanja donijeti našim potrošačima i kupcima nakon nesigurnosti prethodnih dana, a misli su nam i dalje s osobom koja je pogođena incidentom.

U interesu javne sigurnosti, naš prioritet posljednjih dana bio je pružiti vlastima potrebno vrijeme za dovršetak analiza, a mi ćemo nastaviti podržavati policiju s potpunom transparentnošću dok rade na incidentu u Rijeci.

POVEZANI ČLANCI:

U Hrvatskoj poslujemo više od 55 godina i uvijek smo održavali najviše standarde kvalitete. Cijenimo dugogodišnje odnose koje imamo s našim potrošačima i kupcima te im iskreno zahvaljujemo na podršci i strpljenju tijekom ovog iznimno izazovnog vremena'', objavili su.

Ključne riječi

Komentara 10

KL
Klipan
09:27 10.11.2023.

Za mene niti do sada Cola/Fanta nije postojala! Fuj, bila je otrov i prije ovog trovanja.

Avatar Urban Fox
Urban Fox
17:15 09.11.2023.

Hahaha, za mene kokakola više ne postoji

RA
Razmislioc
17:23 09.11.2023.

Prioritet je bio pobrati mito da se cijela stvar zataska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije