Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjena na vrhu

Odlazi Lučić: Vesna Gašpar nova je ravnateljica HAKOM-a

HAKOM Dražen Lucic
Tomislav Miletić / Pixsell
08.11.2012.
u 11:32

Vijeće Hrvatske agencije za poštu i elektroničke komunikacije izabralo je Vesnu Gašpar za ravnateljicu u idućem četverogodišnjem mandatu

Vijeće Hrvatske agencije za poštu i elektroničke komunikacije izabralo je Vesnu Gašpar za ravnateljicu u idućem četverogodišnjem mandatu.

Sadašnji ravnatelj Dražen Lučić na dužnosti će biti do kraja ove godine kada posao preuzima Gašpar kojoj mandat traje do kraja 2016. godine.

"Vesna Gašpar diplomirala je elektrotehniku na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu te je zaposlena u HAKOM-u. Svojim radom u Hrvatskoj agenciji za poštu i elektroničke komunikacije i zakonskim prednicima (Zavod za telekomunikacije, Hrvatska agencija za telekomunikacije) od 2002. godine pridonijela je razvoju liberalizacije i regulacije tržišta elektroničkih komunikacija u RH. Sudjeluje u brojnim međunarodnim aktivnostima poput pripreme pregovora o pravnoj stečevini EU ili radu europskih tijela nadležnih za elektroničke komunikacije. Stručnjak je za regulaciju tržišta", izvijestili su iz HAKOM-a.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije