Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mirogoj

Obitelj i prijatelji na Krematoriju ispratili Mirjanu Pukanić

mirjana pukanić (1)
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/12
12.01.2012.
u 15:08

Uz lijes stajala je Mirjanina jedinica Sara, majčina sestra teta Jela, Anka Pukanić, sestra pokojnog Ive Pukanića, bratići i još nekoliko članova obitelji dok je otac prije četiri godine ubijenog novinara stajao sa strane

"...Regrets I've had a few, but then again too few to mention, I did what I had to do, and saw it through without exemption..." (Jesam li za nečim žalio, jesam, no to nije vrijedno spomena, radio sam što sam morao i nikada ni od čega nisam odustao...).

Stihovi su ovo pjesme "My way" Franka Sinatre uz koje se 200-tinjak što članova obitelji, što prijatelja i poznanika oprostilo na zagrebačkom Krematoriju od 49-godišnje Mirjane Jusup Pukanić, bivše supruge ubijenog novinskog izdavača Ive Pukanića, koja je preminula prošli tjedan u svom stanu u zagrebačkoj Ilici.

Mamić, Houra, Maksimović na ispraćaju

Uz lijes stajala je njezina jedinica Sara, majčina sestra teta Jela, Anka Pukanić, sestra pokojnog Ive Pukanića, bratići i još nekoliko članova obitelji dok je otac prije četiri godine ubijenog novinara stajao sa strane.

Iako se Mirjana Jusup Pukanić družila s mnogim poznatim osobama, na posljednjem ispraćaju pojavili su se tek predsjednik Uprave Dinama Zdravko Mamić sa suprugom, Pukijev vjenčani kum Jasenko Houra, ravnatelj privatne Klasične gimnazije u Zagrebu koju je pohađala Sara Zlatko Šešelj, medicinska sestra Ana Mikin koja je skrbila za Mirjanu prije smrti, zatim socijalna radnica iz Velike Gorice, koordinatorica iz udruge B.A.B.E. i novinar Andrej Maksimović.

Najljepše sjećanje

Od bivše ekipe tjednika Nacionala pojavili su se jedino kolumnist Srećko Jurdana te bivši portir i domar u NCL media grupi. Osim njih bile su Mirjanine kolegice s fakulteta te mnogo Sarinih prijatelja i kolega. Vjenčani kum glazbenik Jasenko Houra vidno potresen nije bio za razgovor, nego je samo rekao da će Mirjanu zadržati u najljepšem sjećanju.

Spomenimo da je medicinska sestra Ana Mikin pronašla Mirjanino tijelo u subotu oko 18 sati u stanu u Ilici, a mrtvozornik je ustvrdio da je vjerojatno preminula još 5. siječnja, na što su upućivale truležne promjene na tijelu. Pregledom je bilo ustanovljeno da na tijelu nema znakova nasilne smrti, a u stanu nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali da se ondje dogodila neka borba.

Prema tome, očevidom je bilo ustanovljeno da smrt Mirjane Jusup Pukanić vjerojatno nije posljedica počinjenja kaznenog djela. Pokraj nje pronađena je i hrpa lijekova za smirenje. Mirjana je, prema riječima onih koji su nedavno ipak nekako kontaktirali s njom, posljednje dane imala velikih problema s depresijom, pila je veće količine lijekova, zbog čega se jako udebljala. Kada je riječ o nalazu toksikološkog vještačenja, ono bi trebalo pokazati je li koktel lijekova koji je uzela bio uzrok njezine smrti. 

>>Anka Pukanić: Tko je to Mirjani nosio goleme količine narkotika?

>>Mirjana Pukanić pronađena mrtva u svom stanu u Zagrebu

Ključne riječi

Komentara 39

MI
mica1111
08:25 14.01.2012.

...ne pustit ni jednu suzu za majkom koja te je rodila...da je ne znam kakva,ona ti je život dala...

MR
mravac8
16:42 12.01.2012.

crofra Zašto je to dijete onda došlo na sahranu? Znaš li možda?

DU
Deleted user
16:48 12.01.2012.

mladaklada je napisao/la: ------------------------------------------- ajde, ostavi ti link sa cijenama.. ja ga nisam mogo naci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije