Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzvikivao: "Raznijet ću vas"

Njemačka policija uhitila alžirskog izbjeglicu, odbjeglog iz bolnice

Napad u Ansbachu
Foto: ilustracija
1/2
28.07.2016.
u 09:45

"Nema dokaza bilo kakve opasnosti i ovo nije antiteroristička operacija", rekla je s tim u vezi glasnogovornica policije

Njemačka policija uhitila je u noći sa srijede na četvrtak 19-godišnjeg mladića, alžirskog izbjeglicu, koji je ranije tijekom srijede pobjegao iz psihijatrijske ustanove vičući: "Raznijet ću vas", čime je okončan posljednji u nizu incidenata koji je uznemirio Nijemce posljednjih dana. 

Policija u gradu Bremenu, na sjeverozapadu Njemačke, mladića je uhitila na glavnoj željezničkoj postaji nakon što ga je satima pokušavala uloviti te pritom evakuirala i lokalni trgovački centar naznačivši da to "nije antiteroristička operacija". 

– Nema dokaza bilo kakve opasnosti i ovo nije antiteroristička operacija – rekla je s tim u vezi glasnogovornica policije.

Policija trenutačno provodi istragu, no za sada je poznato da je riječ o mladiću koji je prošli vikend proveo u zatočeništvu zbog nekoliko krađa te da je simpatizer Islamske države i ubojice koji je prošlog petka u Muenchenu ubio devetero ljudi.

No po riječima predstavnika policije, osim njegovih izjava s tim u vezi nema nikakvih dokaza o bilo kakvim vezama s njima. 

>> Njemački tinejdžer uhićen pod sumnjom da je planirao napad u školi

Komentara 2

Avatar Ohjooj
Ohjooj
12:48 28.07.2016.

Riješiti to po kratkom postupku, bez daljnjih troškova liječenja i bez daljnje brige hoće li napasti ili ne...

Avatar fuzzy
fuzzy
14:52 28.07.2016.

Salem alejkum. Maj nejm iz Ranko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije