Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mjere predostrožnosti

Evakuiran trgovački centar u Bremenu: Tragali za Alžircem (19) odbjeglim iz psihijatrijske klinike

Foto: Twitter/Gabriela Meyer
1/2
27.07.2016.
u 22:20

Sumnjalo se da je 19-godišnjak pobjegao iz psihijatrijske klinike. Osim njega, dužnosnici su željeli pronaći i pretražiti ruksak i plastičnu vrećicu koju je muškarac imao sa sobom

Trgovački centar Weserpark u njemačkom Bremenu evakuiran je u srijedu oko 19 sati zbog potrage za sumnjivim Alžircem (19). 

"Svi van, ovo je vježba", poručila je policija posjetiteljima i zamolila ih da iziđu van bez panike zbog mjera predostrožnosti.

Pretraživane su sve prostorije centra, a sumnjalo se da je 19-godišnjak pobjegao iz psihijatrijske klinike u pokrajini Saska. Osim njega, dužnosnici su željeli pronaći i pretražiti ruksak i plastičnu vrećicu koju je muškarac imao sa sobom. 

Weserpark je evakuiran zbog sigurnosnih razloga, a policija je kazala da nije riječ o "operaciji protiv terorizma", kako javlja njemački Bild.

Nakon što je policija pronašla Alžirca, uhapšen je i odveden na daljnje ispitivanje.

>> Detonacija blizu izbjegličkog centra, nema tragova eksploziva

Komentara 5

MM
maximilijanalexandar.max
22:36 27.07.2016.

odmah ga treba deportirati..

ZI
zimerman
00:59 28.07.2016.

Koliko imama je radili u to kliniki

MA
MarMara
00:22 28.07.2016.

dječak, 19 godina? ovo je vježba? dječak je uhapšen? u osnovnu ponovo jer svako izvješće pez koncepta je katastrofa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije