Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA POŠTA

Mačka nestala na tjedan dana, vlasnici se šokirali kada ih je nazvao veterinar

Ma?ke
Foto: Marijan Susenj
1/3
29.04.2024.
u 11:56

"Galeana voli kutije, to je dio njezine osobnosti", rekla je vlasnica Carrie Clark objašnjavajući kako je obiteljska mačka završila tako daleko od kuće.

Američka obitelj ponovo je ujedinjena sa svojim kućnim ljubimcem, mačkom koja je slučajno poštom poslana stotine kilometara od doma u Kaliforniju, u paketu s radnim čizmama, piše u ponedjeljak BBC. Mačka Galeana nestala je u svom domu u državi Utah početkom mjeseca i za njom je organizirana potraga. Spasio ju je zaposlenik Amazona tjedan dana kasnije u jednom od paketa koji je poslala obitelj s povratom robe, a u koji je Galeana uskočila.

"Galeana voli kutije, to je dio njezine osobnosti", rekla je vlasnica Carrie Clark objašnjavajući kako je obiteljska mačka završila tako daleko od kuće. U kutiju u koju je mačka uskočila bile su velike radne čizme. Srećom, jedan rub kutije se otvorio te je mačka imala zraka, a bila je zaštićena i od vremenskih uvjeta te je naposljetku, kada je oslobođena, bila u dobrom stanju.

Vlasnici su otkriveni pomoću čipa te je veterinar nazvao Clarke i objasnio im što se dogodilo. Gospođa Clarke je u prvi tren mislila da se netko šali, a potom je uslijedila radost i ushićenje. Sa suprugom je odletjela 1000 kilometara u Kaliforniju i vratila Galeanu kući.

POVEZANI ČLANCI:

FOTOGALERIJA Tisuće njuškica stiglo u Zagreb: Pogledajte pse iz cijelog svijeta

Ma?ke
1/57
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije