Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob zbog raspodjele obiteljske imovine i suvlasničkih udjela na gradskoj radijskoj postaji

Na radijskoj postaji posvađale se i potukle dvije sestre, obje novinarke

tučnjava
Arhiva VL
23.02.2010.
u 14:50

Iza sukoba, međutim, stoje privatni interesi zbog imovine roditelja i raspolaganja suvlasničkim udjelima u vlasničkoj strukturi Radija Nova Gradiška.

Rijetki su slučajevi da se dvije sestre potuku, a pogotovo ako su obje zaposlene na radiju i suvlasnice u vlasničkoj strukturi gradske radijske postaje.

Baš to se dogodilo u ponedjeljak ujutro u Radiju Nova Gradiška gdje su se uposlenice Đurđa Aleksić i njezina sestra Zlata Pazman-Petrić po dolasku na posao, navodi policija, prvo posvađale, potukle i obostrano razmijenile udarce šakama po glavama i tijelu.

Iza sukoba, međutim, stoje privatni interesi zbog imovine roditelja i raspolaganja suvlasničkim udjelima u vlasničkoj strukturi Radija Nova Gradiška.

Navodno, nije prvi put da su se njih dvije posvađale. Đurđa Aleksić odbija o tome govoriti, tek ističe da između nje i sestre Zlate traju neriješeni imovinsko-pravni problemi i dodaje da je u ovom slučaju riječ o pravu na majčinu kuću.

U uređenje kuće je, kaže, uložila mnogo, a sestra Zlata pokušava tu polovicu kuće pripisati sebi. Đurđa na to ne pristaje i otuda problemi. Njezina sestra Zlata kaže da je pitanje imovine i majčine kuće tek pola problema. Kaže da je Đurđa prešutjela da su ona i njezin suprug Rajko, direktor Radija Nova Gradiška, po tko zna koji puta odbili zahtjev da svoj petpostotni udjel u vlasničkoj strukturi radijske postaje daruje Gradu.

- U toj radijskoj postaji sam 25 godina i valjda imam pravo raspolagati svojim udjelom - kaže Zlata Pazman-Petrić.

Kako će se raspetljati nastali sukob, nije poznato, ali obje su sestre do daljnjega na godišnjem odmoru.

Ključne riječi

Komentara 11

BO
bomba
16:41 23.02.2010.

Sreća pa su sestre, neće daleko od kuće problem ići.:)

DE
demokršćanin
17:44 23.02.2010.

OČEKUJUĆI JOŠ JEDNU VAŽNU VIJEST! Potukle se SESTRE na radijskoj postaji.Očekuje se vijest da su se potukla DVA BRATA ali na TV postaji.

AU
autoritet
15:15 23.02.2010.

ajde hvala bogu da sam doznao i ovu breaking news... bude i na CNN-u?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije