Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava u engleskoj

Otac smaknuo sina i kćer nakon razvoda pa si presudio

engleska
Google Street View
01.10.2012.
u 16:10

Mrtva tijela dvoje djece i muškarca ležala uz cestu u V. Britaniji. Pronašao ih prolaznik

Mrtva tijela dvoje djece u dobi od šest i sedam godina  te 51-godišnjeg muškarca pronađena su pokraj automobila uz cestu u mjestu Newton Stacey u Andoveru u V. Britaniji, piše Daily Mail

Policija je alarmirana jučer oko šest popodne, nakon što je građanin pronašao mrtva tijela koja su identificirana kao Michael Pedersen (51) iz Chertseya te Ben Pedersen (7) i Freya Pedersen (6), oboje iz  Ashforda. 

Iako iz  policije nisu željeli potvrditi jesu li žrtve u rodu, The Telegraph piše kako je otac ubio sina i kćer dan nakon što se razišao s njihovom majkom. Razlog ubojstva još je nepoznat.

Inače, Michael Pedersen sa svojom je suprugom osnovao i vodio tvrtku za transport, a u braku su bili 10 godina. Policija još istražuje okolnosti stravičnog ubojstva.

>>Djevojčica (4) nije vidjela ubojice, skrivala se ispod mrtve majke

>>U središtu Milana ubijeni poduzetnik i njegova djevojka


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije