Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomoć udruzi

Mokre njuškice na kalendaru Morski pas 2016.

Morski pas 2016.
Foto: Petar Fabijan
1/7
18.11.2015.
u 18:59

Prihod od prodaje kalendara pomoći će riječkoj udruzi Traži se prijatelj koja se bavi zaštitom i udomljavanjem napuštenih životinja

Među fotografijama pasa snimljenih u humanitarnoj akciji Morski pas, koju su na riječkoj plaži za pse Brajdica organizirali udruga Traži se prijatelj i riječki fotograf Petar Fabijan, odabrane su one najbolje koje krase kalendar “Morski pas 2016.”

Kalendar s atraktivnim i jedinstvenim fotografijama u morskom okruženju predstavljen je u Rijeci, a osim na riječkom Korzu i u veterinarskoj ambulanti Njuška može se nabaviti i na web-stranici udruge www.traziseprijatelj.hr. Cijena mu je 40 kuna.Ova jedinstvena, već i tradicionalna akcija održala se četvrti put. Odaziv je svake godine sve veći, a akciju ne propuštaju oni koji na plaži traže zabavu. Ljetos je okupila brojne vlasnike pasa koji su uživali u morskim aktivnostima svojih ljubimaca i u obiteljski album spremili fotografiju profesionalnog fotografa.

Zabilježio je Petar Fabijan trenutke u kojima su se zabavljali, plivali, a neki čak i ronili sa svojim “morskim” psima. Svi zajedno taj dan sudjelovali su u hvalevrijednoj akciji, pomogli su riječkoj udruzi koja se bavi zaštitom i udomljavanjem napuštenih životinja. Uz troškove sterilizacije, hrane i liječenja životinja o kojima se brine, novcem prikupljenim od prodaje kalendara udruga će financirati održavanje edukacijskih radionica u predškolskim institucijama te izradu i dijeljenje edukativnog materijala.

Komentara 1

EV
evropljanin
11:41 20.11.2015.

dali je moguce saznati gdje i kako mogu nabaviti taj kalendar. ove informacije su jos od kamenog doba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije