Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sumrak uma

Mirela se opirala ubojici koji ju je po tijelu 20 puta izbo nožem

mirela (1)
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/3
27.09.2010.
u 18:47

Mirelin suprug Zvonko Kovač preminuo je u bolnici u utorak u pet sati ujutro.

Zvonko Kovač (51) suprug ubijene novinarke Mirele Sršić Kovač preminuo je jutros oko 5 sati u Kliničkom bolničkom centru u Osijeku

Čak 20 uboda nožem po cijelom tijelu  zadao je novinarki Mireli Sršić Kovač (40) njezin suprug Zvonko Kovač (51).

>>Zvonko Kovač, suprug ubijene Mirele, preminuo jutros u bolnici

Utvrđeno je to obdukcijom, koja je pokazala da je nesretna žena zadobila i nekoliko reznih rana po vratu, šakama i rukama, iz čega je vidljivo da je pomahnitalom napadaču pokušavala pružiti otpor i braniti se.

Ozljede je imala po srcu, plućima i unutarnjim organima, a umrla je od iskrvarenja.

– Obdukcija je pokazala nešto sasvim drukčije od onoga što smo pretpostavljali na samom očevidu, da je žrtva ubijena na spavanju. Žena se ipak opirala i borila, a to se nije moglo vidjeti dok joj s tijela nisu skinuli stvari – rekao je istražni sudac Ante Kvesić.

Zbog teškog psihofizičkog stanja 51-godišnjeg Mirelina supruga Zvonka, koji se nalazi na Odjelu traumatologije u KBC-u Osijek, policija s njim nije uspjela razgovarati prije nego što je preminuo.

Potvrdila je to i glasnogovornica PU osječko-baranjske Edita Roterbauer.

Susjedi, prijatelji i kolege još su šokirani i potreseni strašnim ubojstvom koje se u subotnje jutro dogodilo u baranjskom Belom Manastiru u obiteljskom stanu Kovačevih u Ulici A. Stepinca 5.

Komemoraciju ubijenoj Mireli njezini kolege održat će danas u 14 sati u prostorijama osječkog HRT-a, a posljednji ispraćaj bit će u 16 sati na groblju u Bizovcu nedaleko od Osijeka gdje žive i Mirelini roditelji, kojima su nakon ubojstva povjerena i njezina djeca.

Komentara 29

NE
nettko
20:02 27.09.2010.

20 uboda nožem po cijelom tijelu ????????? bome ju je grdo mrzil.

DO
doktorica
18:50 27.09.2010.

Iz pijeteta prema pokojnici mislim da ovaj naslov baš ne treba biti tako detaljan...

DU
Deleted user
08:32 28.09.2010.

Ma kojeg psihofizičkog stanja, treba ga mlatit kao vola.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije