Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preminuo i krvnik

Zvonko Kovač, suprug ubijene Mirele, preminuo jutros u bolnici

zvonko kovac
Foto: Arhiva VL
1/3
28.09.2010.
u 09:05

Kovač je hospitaliziran jer si je nakon ubojstva supruge prerezao vene na rukama. Preminuo je od infarkta mozga kojemu je prethodio infarkt srca.

Zvonko Kovač (51), osumnjičen za ubojstvo HTV-ove novinarke Mirele Sršić Kovač (40), preminuo je jutros oko pet sati u Kliničkoj bolnici Osijek. Kovač je hospitaliziran jer si je nakon ubojstva supruge prerezao vene na rukama. Obdukcija je pokazala kako je uzrok smrti infarkt mozga kojemu je prethodio infarkt srca. Tomu je pak prethodilo njegovo samoozljeđivanje i gubitak krvi.

>>Mirela se opirala ubojici koji ju je po tijelu 20 puta izbo nožem

S Kovačem policija nije uspjela razgovarati o okolnostima stravičnog zločina koji je u subotu potresao Beli Manastir i cijelu Baranju.

Obdukcija tijela nesretne Mirele pokazala je da joj je suprug zadao čak 20 uboda nožem, a imala je i rezne rane po šakama, rukama i vratu.

Protiv njega je jučer podnesena kaznena prijava za teško ubojstvo. Iza njih je ostalo dvoje djece u dobi od 8 i 11 godina.

 

Komentara 47

Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
14:17 28.09.2010.

on je jadan bio bolesta.grozno je to što je učinio al kad imaš shizofreniju i \"čuješ\" kako te netko prati i priča u glavi onda to nije zločin.to je bolest.

FE
feuerbach
14:58 28.09.2010.

sandrina Zahvaljujem na Vašem komplimentu!!

UN
unknown99
00:42 29.09.2010.

Sudbina je utjeha za one koji nisu nista napravili u zivotu. Mozemo reci, imali smo los, dan, nije nam islo, imali smo losu sudbinu danas, no dugorocno nema nitkog drugog tko planira osim nas. Onako je kako se ti potrudiss da bude.Istina u zivotu ne mozemo dobit sve, ali ako se dovoljno potrudimo lakse cemo i dohvatiti. Ne moze ti sudbina dati loto dobitak ako ne uplatis listic...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije