Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijerova čestitka

Milanović: Sretan Božić, hvala vam što strpljivo podnosite teret krize

'Croatia's Prime Minister Zoran Milanovic arrives at the European Union (EU) council headquarters for an EU leaders summit discussing the EU's long-term budget in Brussels November 23, 2012. Prospec
AFP/Pixsell
23.12.2012.
u 13:15

Ni godina koja je pred nama neće biti lagana, ali nas vodi vizija i uvjerenje da radimo dobro za budućnost zemlje

Božićnom i novogodišnjom čestitkom građanima se obratio predsjednik hrvatske vlade Zoran Milanović.

\"Iza nas je teška i zahtjevna godina, s mnogo očekivanih zapreka, ali i nepredvidivih otpora. Zahvalni smo vam što strpljivo podnosite teret krize i što niste izgubili vjeru u bolje sutra.

Ni godina koja je pred nama neće biti lagana, ali nas vodi vizija i uvjerenje da radimo dobro za budućnost zemlje. Ma koliko da je danas teško, Hrvatska ima perspektivu, dobra i resurse koje možemo i hoćemo iskoristiti. Ima poštenu vlast koja ne radi za sebe, ne kupuje birače, koja shvaća ozbiljnost svoje zadaće i koja neće iznevjeriti vaše povjerenje\", poručio je premijer i dodao:

\"da bismo postigli uspjeh i osigurali bolju budućnost, za nas i za našu djecu, započeli smo ozbiljne reforme sustava kako bi postao razvidnijim i pravednijim. Gradimo tolerantno društvo sretnih i slobodnih ljudi koji će svoje životne odabire temeljiti na znanju i informiranosti. I dalje nam je u tome potrebna vaša pomoć i potpora - u stvaranju moderne, istinski demokratske i prosperitetne države kojom ćemo se ponositi i u kojoj ćemo svi živjeti bolje nego danas.

U ime Vlade Republike Hrvatske i svoje osobno, želim vam da u obitelji, u krugu svojih bližnjih, u ljubavi, miru i zajedništvu proslavite radostan Božić i sretnu Novu godinu.\"

Komentara 32

TO
tom
16:40 23.12.2012.

hrvat baš znaju birati. ovo je najgora vlada u hrvatskoj povijesti. i najgori premijer ikad. to je kao da ste radi popravka zuba otišli dimnjačaru.

SA
santos008
21:09 23.12.2012.

Milanovicu ,budi sretan sto HDZ ima Karamarka i oko njega ''tonu''cankolizaca ,koji nemaju hrabrosti da ga smjene mdok ne padnu ispod 5% na izborima.

Avatar dovidovic
dovidovic
14:34 23.12.2012.

Ova Vlada i ne traži izlaz iz gospodarske krize. Ona traži izlaz iz kršćanskog svjetonazora ukorijenjena u narodu, hrvatskog domoljublja i zapravo, da, Hrvatske. Kad se samo sjetim da mi je prije godinu dana bilo drago što se vlast promijenila zgadim se sam sebi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije