Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otišao Mimica

Milanović predložio Ranka Ostojića za potpredsjednika Vlade

Ranko Ostojić
Petar Glebov/PIXSELL
03.07.2013.
u 19:22

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić rođen je 3. listopada 1962. godine u Splitu, oženjen je i otac dvojice sinova, a u Domovinskom ratu sudjelovao je kao dragovoljac.

Predsjednik Vlade Zoran Milanović jučer je Saboru dostavio prijedlog da se ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić postavi i za novog potpredsjednika Vlade, nakon što je na dužnost povjerenika u Europsku komisiju otišao bivši potpredsjednik Neven Mimica.

Sabor je Milanovićev prijedlog za iskazivanje povjerenja Ostojiću za obavljanje dužnosti potpredsjednika Vlade objavio na svojim internetskim stranicama, iako to pitanje još nije uvršteno u dnevni red.

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić rođen je 3. listopada 1962. godine u Splitu, oženjen je i otac dvojice sinova, a u Domovinskom ratu je sudjelovao kao dragovoljac. U SDP se učlanio 1990. godine, a članstvo je na četiri godine prekinuo 2000. godine. Od 2008. godine član je Predsjedništva SDP-a.

>>Mimica je postao najbolje plaćen hrvatski dužnosnik 
u povijesti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije