Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolja od 38

Marina Buntić Juričić nova je glasnogovornica Luke Bebića

bebić
Patrik Macek/PIXSELL
16.06.2010.
u 21:55

Kako doznajemo, radila je na televiziji i za jednu prevoditeljsku tvrtku kao vanjski suradnik.

Marina Buntić Juričić nova je glasnogovornica predsjednika Sabora Luke Bebića. Profesorica je njemačkog i engleskog jezika i ima 12 godina staža i nešto je mlađa od 40 godina, doznajemo iz saborskog Ureda za informiranje.

Profesorica Buntić bila je najbolja od 38 ukupno prijavljenih kandidata za ovaj natječaj, a njih 18 zadovoljilo je uvjete natječaja dok ih je sedmero pristupilo testiranju. Ona je s još svojih dvoje kolega prošla prag i išla na usmeno ispitivanje.

Kako doznajemo, radila je na televiziji i za jednu prevoditeljsku tvrtku kao vanjski suradnik. Najbolje je ispunila test iz engleskog jezika, a po svemu sudeći, funkciju glasnogovornice predsjednika Sabora obnašat će od 1. srpnja kad ističe rok od 15 dana koji je predviđen za žalbe.

Komentara 12

RA
rajko
09:35 17.06.2010.

Ajde ti Luka u mirovinu,i drz se apartmana....

DU
Deleted user
23:17 16.06.2010.

ZAR NISU REKLI DA NEMA ZAPOŠLJAVANJA U DRŽAVNIM SLUŽBAMA sad nek joj barba da plaću od svoje koja je ionako nerealna

Avatar Robinzon
Robinzon
07:47 17.06.2010.

Pa ta Marina izgleda ko Luka.Ja očekivo njenu sliku, a nu ga viđe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije