Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supruga ubijenoga

Marija Lovrić: Patimo dvadeset godina, sada želim šutjeti

glavaš
Sanjin Strukić/Pixsell
30.07.2010.
u 15:04

Psihički to više ne mogu podnijeti. Morate me razumjeti, molim vas, rekla nam je supruga ubijenog Branka Lovrića.

Osječanka Marija Lovrić, udovica Branka Lovrića, žrtve u slučaju selotejp, pravdu čeka gotovo dva desetljeća. No, vijest o pravomoćnosti presude, kao ni visinu kazne, nije željela komentirati.

– Već 20 godina moja djeca i ja patimo. Psihički to više ne mogu podnijeti. Morate me razumjeti, molim vas. Imala sam dosta problema zbog toga svih ovih godina i sada bih se htjela povući i malo šutjeti – rekla nam je teško dišući Marija Lovrić.

Kada je zagrebački Županijski sud donio presudu, doživljavala je salve uvreda. Njezin suprug Branko, jedan od direktora osječke pošte, odveden je iz kuće 26. studenog 1991. Od tada mu se gubi svaki trag, a tijelo mu nije nađeno.

Komentara 10

OB
-obrisani-
15:43 30.07.2010.

Marija Lovrić: Patimo dvadeset godina jer kada na zapadnom balkanu ubija i kolje pravi hrvatina on postaje vitez i nema šanse da ga stigne pravedna kazna osim ako ga u ruke dobije Haaški sud..

OB
-obrisani-
16:01 30.07.2010.

Koliki su patili po logorima u srbiji? I sad da se ova kučka nešto javlja? Ma...

Avatar dutra
dutra
15:32 30.07.2010.

Malo je osam godina za ovaj zločin, ali puno je ako se makar i na kratko ovaj tip bude morao suočiti s pravdom, a oni kojima je on bezuvjetno heroj sa stvarnošću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije