Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ DARUVARSKOG BRESTOVCA

Maleni Noa (6) bori se s karcinomom bubrega i treba našu pomoć: 'Jako je teško sve to proživljavati'

Klikni.hr
13.10.2023.
u 09:41

Noa je imao tešku operaciju, odstranjen mu je bubreg zajedno sa tumorom i neko vrijeme je bio na intenzivnoj njezi, ispričala je majka Maja o dječaku Noi koji se bori s karcinomom bubrega

Sa samo šest godina Noa Matina iz Daruvarskog Brestovca vodi veliku borbu za svoj život. Ovaj dječak ima karcinom bubrega drugog stadija, a da bi tu bitku i pobijedio, treba našu pomoć.

- U bjelovarskoj bolnici je Noi otkrivena tvorba na bubregu i hitno smo poslani u Zagreb na kliniku za tumore. Tamo su nam potvrđene nacrnje misli. Noa je imao tešku operaciju, odstranjen mu je bubreg zajedno sa tumorom i neko vrijeme je bio na intenzivnoj njezi - ispričala je njegova majka Maja za Klikni.hr.

- Pred nama je sada 27 tjedana kemoterapija i to je prvi ciklus. Do sada smo prošli tri tjedna terapije, a Noa ima poprilično jake nuspojave nakon kemoterapija. Opadaju mu zubići, voda u plućima, visoke temperature, problemi sa jetrom tako da se liječnici bore i nuspojavama i jako je teško to sve proživljavati. Suprug Dražen je uzeo bolovanje pa je s njim u Zagrebu i dobili smo od udruga i jedne divne gospođe mogućnost da spavamo u Zagrebu i od srca hvala svima, ali Noa se najbolje osjeća kada dođe doma i bude s nama u svojem domu. Mi imamo još dva sina, jedan ima dvije godine, a drugi 11 i Noa voli biti s njima doma. Jako nam je teško, i emotivno, ali i financijski i evo, molimo za pomoć - objasnila je.

POVEZANI ČLANCI:

Kako je objasnila, novac im je prijekopotreban za troškove putovanja, a ono što bi ostalo bilo bi proslijeđeno onome kome bi taj novac bio potreban. Obitelj je objavila i broj računa na kojeg svi koji žele donirati mogu uplatiti.

Broj žiroračuna: HR0524020063104392109
Ime i prezime: NOA MATINA
Za uplate iz inozemstva: BIC broj je ESBCHR22

>> VIDEO Kći otetih Izraelaca preklinje za njihov povratak i obećaje: 'Težak je to način. Ali ne, neću početi mrziti'

Ključne riječi

Komentara 1

HO
Hobitnica
15:19 14.10.2023.

Dragi Noa, budi hrabar I drzi se zajedno sa svojim bracom I svojim roditeljima uz Bozju pomoc😇🙏❣️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije