Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledajte video

Lagumdžija 'uređuje' Dnevnik FTV-a: Stavljali izjave koje je on tražio

NBA finale
03.03.2012.
u 22:33

Portal Vijesti.ba javlja da su se s Federalne televizije držali naputaka Z. Lagumdžije

Šef BiH diplomacije i SDP-a Zlatko Lagumdžija uhvaćen je kako novinaru Federalne televizije daje naputke na koji će se način urediti središnji Dnevnik Federalne Televizije, prenio je Index pozivajući se na portal Vijesti.ba. Portal javlja da se u video prilozima jasno vidi kako su se s Federalne televizije držali naputaka. Lagumdžija se dotaknuo i hrvatskog premijera Zorana Milanovića, koji je prije nekoliko dana posjetio susjednu zemlju.

Kako nagađaju Vijesti.ba, na snimci se vidi kako Lagumdžija naglašava novinaru da u Dnevnik stavi i njegovu izjavu s konferencije za novinare gdje kaže da ga je impresionirao Milanović kada je rekao: "Bio bi to državni udar kad bih se miješao u rekonstrukciju Vlade Federacije BiH". Upravo je ta izjava objavljena u središnjem Dnevniku.

Također je, po naputku Zlatka Lagumdžije, objavljeno i zašto njegova stranka nije bila na sastanku s HNS-om, a kao posebna vijest bila je da je Hrvatska na sastanak poslala zamjenika ministrice vanjskih poslova pa će tako i sa strane BiH biti zamjenica ministra Lagumdžije.

Komentara 22

Avatar bat 555
bat 555
23:26 03.03.2012.

A ko će uređivat nego komunjare.

OB
-obrisani-
23:29 03.03.2012.

\"Dragi vodja\"

VE
velikazmija
18:55 04.03.2012.

nije lagundžija prihvatio ručak večeru zato što je išao kod hrvata tako kažu crveni dali im viruješ --

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije