Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledajte video
Povratak na članak

Lagumdžija 'uređuje' Dnevnik FTV-a: Stavljali izjave koje je on tražio

Portal Vijesti.ba javlja da su se s Federalne televizije držali naputaka Z. Lagumdžije

Komentari 22

VE
velikazmija
18:55 04.03.2012.

nije lagundžija prihvatio ručak večeru zato što je išao kod hrvata tako kažu crveni dali im viruješ --

VL
Avatar bat 555
bat 555
23:26 03.03.2012.

A ko će uređivat nego komunjare.

VL
OB
-obrisani-
23:29 03.03.2012.

\"Dragi vodja\"

VL
RI
Riznica
23:30 03.03.2012.

Koji ste vi lazovi !\"... Pa gdje covijek rekao da se stavi snimka kada on hvali Milovanovica ... Jadni su i naivni ovi Bosanski politicari, puno oni hvale i popustaju da su vam sve prodali za stolom sto u raturatu niste mogli ostvariti silom !!!....

VL
FY
Fuck you Mother Fucker
23:41 03.03.2012.

Lagumdzija jestE Lagumdzija, medjutim sta ta papcina Milanovic misli koji je on, dolazi u BiH i tamo ga ceka blindirani Mercedesov jeep, kao da je Obama? Milanovic ima pune ruke posla, vise od 60 milijardi EUR duga, na pragu EU,U, Jadranka je samo potpisivala sporazume, ne i pregovorala i nije se u opste cjenkala, Hrvatska nije spremna za konkurenciju bez ikakvih barijera u EU, i u svemu tome, Milanovic ide u Bosnu srati i ponasa se kao Clinton? Cuj tip dolazi u Bosnu sa blindiranim Mercedesovim jeepom, kao da nekog u Bosni boli dick za nekim tamo balkanskim bezvenjzakovicevskim politicarima? Mogao je komotno i autobusom doci, niko se ne bi okrenuo za njim.

VL
FY
Fuck you Mother Fucker
23:58 03.03.2012.

Svi ti balkanski politicari su u pet deka. Na zapadu ih nijednog ne sljive ni pet posto. Milanovic, Tadic, Lagumdzija, ovaj onaj, dobiju jednom u sest mjeseci poziv od nekog lidera sa zapada, izdiktiraju im se uslovi kao sopstvenoj sekretarici, i onda se ceka realizacija. Nisu mastoviti, kreativni, obrazovani, nemaju pojma sta hoce i kamo trebaju voditi svoje drzave. Jedino sto znaju je glumatati velike drzavnike, a dolaze iz banana zemalja koje imaju manje budzete nego grad od 100 000 stanovnika na zapadu. Ono sto mene najvise nervira je to zasto srpski i hrvatski politicari ne mogu otici u zvanicnu posjetu recimo Rumunjskoj ili Bugarskoj i onda bi se za trenutak i stvarno osjecali "vazni". To osjecanje "vaznosti" i glumatanje sa blindiranim vozilima i osjecaj "vaznosti" medju pudlicama iz Bluke ili Listice, stvarno pocinje ici na nerve.

VL
OB
-obrisani-
09:43 04.03.2012.

držali se njegovih naputaka? Lagumdžija \'uređuje\' Dnevnik FTV-a: Stavljali izjave koje je on tražio ___________________________________________ STRAŠNO.Istini za volju,to rade svi na Balkanu.......

VL
TO
Toni50
09:57 04.03.2012.

Lagumdžija \'uređuje\' Dnevnik FTV-a: Stavljali izjave koje je on tražio, pošteno i krektno poštujem. Bolje nego rezanje okretanje ubacivanje svojih novinarskih zaključaka i krivih zlonamjernih mišljenja kao što se stalno radi u tzv. demokraciji praktički manipulativna izvješča , koja see vade iz konteksta ili krivo interpretiraju. Samo takvim postupkom kao što je odradio Lagundžija se da u javnost što je za javnost. Amen. To svi prakticiraju iza \"zatvorenih vrata\" od dosadne javnosti i onda kažu samo to što žele a što su govorili i mislili to nije nikoga briga iz javnosti iako ih javnost - financira .

VL
DU
Deleted user
10:25 04.03.2012.

Lloyd Najsmjesnije je kada srbi izigravaju Hrvate ili se ravnopravno usporedjuju s njima. Ha,ha,ha,ha.

VL
MA
matokan
10:52 04.03.2012.

Politicare treba tretirati kao i svaku drugu robu na trzistu,Imaju svoju vrijednost i rok trajanja,Sve dok tako nebude tesko nama,

VL
Avatar LargoWinch
LargoWinch
11:03 04.03.2012.

Svi uticu na medije, to se zna i to nije problem. Problem je \"napravio\" Mile Fodik prije godinu ili tako kada je to otvoreno rekao. Naime lavovski dio rtv pretplate gradjana u RS ide za finansiranje \"zajednickog\" tv servisa poput ovog. Otvoreno je rekao da su se treba prestati sa placanjem naknada rezimskim televizijama i da pretplata treba biti cisto komercijalna- ko hoce da gleda- placa. Svi su ga odmah prozvali lazovom i razbijacem Bosne zbog ovoga...

VL
PP
pp
11:47 04.03.2012.

Inače taj urednik je optužen da je zavodio maloljetnog dječaka. http://img190.imageshack.us/img190/6940/peder2.png

VL
PP
pp
11:49 04.03.2012.

što je sporno u komentaru: \"s tim govnom se Milanović nije htio naći. sad vidite zašto. preveliko smeće čak i za političara.\" taj smrad sve čini da diskriminira Hrvate u BiH pomoću poturica i izroda. Koji za lovu izdaju vlastiti narod. I prema njemu imati nekakvog obzira.

VL
FY
Fuck you Mother Fucker
14:26 04.03.2012.

Ja se ubi da razumijem kuknjavu Hrvata o \"preglasavanju\", ali iskreno nikako mi ne polazi za rukom, pogotovo ne, kad vidim da primjenjuju cetnicki zlocinacki recept primjenjen u Prijedoru, na primjeru Mostara, Zepca, Stolca itd gdje god su Bosnjaci prije rata bili vecina, a danas ti isti sto kukaju o \"preglasavanju\" su vecina tamo ili rade na tome da postanu vecina. Hrvatski lider koji to ignorira, ne zeli vidjeti ili se pravi blesav, nije dobronamjeran. Da je Milanovic otisao u Listicu pa im to skresao u zlocinacko-lopovske brkove, OK, ja bih ga podrzao, medjutim svaka podrska iz Hrvatske koja ignorise i trenutnu zlocinacku politiku HDZ BiH u Mostaru, Zepcu i Stolcu, a istovremeno kaze da nije OK da Hrvati budu preglasani od komunista koji BTW, najvise politicke i ine stete nanose Bosnjacima, takav lider za mene nije dobronamjeran, pored toga sto mi je onaj blindirani crni Mercedes od Milanovica isao na nerve. Mislim sta on misli ko je on? Cuj iz Hrvatske on dosao da se vozika blindiranim Mercedesom po Bosni? Pa veca mu je sansa du bude upucan u centru Zagreba, nego u Sarajevu, u Sarajevu vecina i nema pojma ko je on.

VL
GE
Gec
15:21 04.03.2012.

Lagumdžija se pravi neki frajer, a ispao je naivac sa kojim nitko ozbiljan više neće razgovarati. Ovako bahat i samodopadan je kod nas bio samo Sanader, jadni građani BiH sa ovakvom vlasti.

VL
FY
Fuck you Mother Fucker
15:24 04.03.2012.

s tim govnom se Milanović nije htio naći ------------------------------ Zapravo je obratno, Lagumdzija se nije htio naci sa Milanovicem, a ne obratno. Sve u svemu, \"Socijaldemokratija\" i u BiH i u HR je daleko od europske socijaldemokratije. Sto meni najvisee smeta kod SD u BiH i HR, je upravo taj \"vodja\" sindrom u SDP BiH, a cini mi se da i mladi Milanovic sa blindiranim jeepom u gradu gdje se smucao upravo sa tim Lagumdzijom po raznim kafancugama, pocinje sebi graditi image hrvatskog Lagumdziju. Zaista nema te dovoljno velike prostorije u koji zajedno mogu stati ego Zlatka Lagumdzije i ego predsjednika vlade Hrvatske Milana Milanovica.

VL
VE
velikazmija
18:50 04.03.2012.

nisu to nikakvi socijal demokrati samo ima mi je bljutavo --

VL
VE
velikazmija
18:53 04.03.2012.

gec ja mislim da su tamo samo jadni hrvati srbi prde svoju neovisnost a vehabije svoju kud ovi ni tu ni tamo naj smiješnije mi je kad srbi kažu da štite hrvate bih -- strava --

VL
Avatar almaminjo
almaminjo
08:37 05.03.2012.

04.03.2012. u 18:53h velikazmija je napisao/la: gec ja mislim da su tamo samo jadni hrvati srbi prde svoju neovisnost a vehabije svoju kud ovi ni tu ni tamo naj smiješnije mi je kad srbi kažu da štite hrvate bih -- strava -- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- ..nije li taj vehabija Lagumđija Hrvat...vidim i novinar FTV-a s kojim se Lagumđija dogovarao je Hrvat...to mora da je neka nova vrsta vehabija

VL
Avatar almaminjo
almaminjo
13:14 05.03.2012.

istina boli...to znam...nije li i komšić hrvat

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.