Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNAK TRETMAN

Kruljac u dvorištu osječkog zatvora može sresti Đuru Brodarca

'12.06.2011., Slunj - General Mladen Kruljac na vojnoj vjezbi u Slunju. Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL'
'Zeljko Hladika/PIXSELL'
11.07.2011.
u 20:00

Nije sam u sobi, ima ih šestero, koliko znam – doznajemo od Kruljčeva branitelja

General Mladen Kruljac mogao bi se u šetnji dvorištem zatvora u Osijeku susresti s još jednim pritvorenim hrvatskim generalom – Đurom Brodarcem. Kruljac, koji je od nedjelje u istražnom zatvoru, ima iste uvjete kao i ostali pritvorenici.

– Nije sam u sobi, ima ih šestero, koliko znam – doznajemo od Kruljčeva branitelja Marka Dumančića. Moguće je stoga da se Kruljac s Brodarcem, koji je u osječki zatvor stigao dva i pol tjedna ranije, sretne budu li istodobno u šetnji. Dumančić je svoga branjenika posjetio danas ujutro.

– Još ne vjeruje gdje se našao, još je u šoku – kaže.

General Kruljac uhićen je u petak, a USKOK ga sumnjiči da je bio uključen u lanac lokalnih moćnika u Slavonskom Brodu koji se bavio malverzacijama zemljištem u Sibinju.

Na slučaj generala Kruljca te stanje u vojsci danas se kratko osvrnula premijerka Jadranka Kosor.

– Istragama se ne bavim, ali svakako da ta situacija traži sazivanje svih onih koji imaju o tome što reći, pa ću predložiti sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost – najavila je Kosor.

Komentara 39

TO
Toni50
21:25 11.07.2011.

Uporno nas žele plačenici preodgojiti da vjerujemo da ga je USKOK dao uhpsiti.. Da su oni ti koji \"odlučuju\" o sudbinama generala kao da smo svi mi samo djeca mala ! Šta je sa \"prijateljima\" pravog suđa ?

Avatar DucMan
DucMan
21:52 11.07.2011.

Sramota. Znaju li oni što znači riječ časnik i što bi trebala predstavljati.

Avatar seneka
seneka
21:14 11.07.2011.

J*** će sazvati sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost, a kad je onda prije par mj. gomila urlala po ZG.( tražeći kruha i igara) iz*****ala se Josipoviću koji je onda htio sazvati isto to vijeće. Izgleda da se ta vijeća sazivajuu kak se kom *****! Koriste se za politiku a ne za ono za što bi trebali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije