Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident na granici

Kod Slavonskog Broda otkačila se skela sa 3 automobila i 8 putnika

skela
Antonio Bronić/Pixsell
31.10.2012.
u 21:10

Policija je dojavu o plutajućoj skeli dobila u 15.20 sati, a u pomoć se odmah zaputio i brod koncesionara za prijevoz putnika koji je skelu uhvatio i došlepao do bosanskohercegovačke strane rijeke.

Skela na rijeci Savi nedaleko graničnog prijelaza Svilaj između Slavonskog i Bosanskog Broda pretvorila se u poprište neočekivanog incidenta.

U trenutku dok je skelom sa bosankohercegovačke na hrvatsku stranu granice prevoženo tri automobila i osam putnika, skela se otkačila i počela plutati nizvodno prema Slavonskom Šamcu.

Policija je dojavu o plutajućoj skeli dobila u 15.20 sati, a u pomoć se odmah zaputio i brod koncesionara za prijevoz putnika koji je skelu uhvatio i došlepao do bosanskohercegovačke strane rijeke.

Putnici, koji u ovom incidentu na sreću nisu ozlijeđeni, odmah su iskrcani no vozila se i dalje nalaze na skeli koja je privezana uz neprohodni dio obale.

Rijeka Sava u ovome je trenutku nabujala, puna granja i debla koje sa sobom nosi, te dok se skela ne dovuče do svog matičnog pristaništa, vozila će ostati na njoj.

>>Iz Dubrovčaka Desnog ne mogu preko Save jer im ne daju skelara

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
23:12 31.10.2012.

OTKVAČILA se skela, a ne otKAČIla ... ako ćemo pisati na hrvatskom !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije