Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podmetanje požara

Kod Posedarja primijećen piroman kako pali na nekoliko mjesta!

kanaderi, požar, šibenik (1)
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
27.08.2012.
u 11:47

– Ovo je novi dokaz da se požari koji bjesne cijelo ljeto podmeću – rekao nam je Željko Šoša, zapovjednik zadarskih vatrogasaca

Šibenski vatrogasci već tjednima upozoravaju da se požari u zaleđu izazivaju namjerno i da ih podmeće više osoba. Policija i dalje na kriminalističkoj obradi drži 51-godišnjaka sa zadarskog područja koji je uhićen nakon dojave pilota kanadera da se ispred vatrogasaca kreće osoba koja podmeće požare. Neslužbeno doznajemo da je riječ o osobi koja je već bila sumnjičena za podmetanje požara, a koju su policajci jučer zatekli u blizini mjesta koje je dojavio pilot kanadera.

Danas je pak oko 11.30 kod Posedarja na zadarskom području primijećen piroman kako pali na tri ili četiri mjesta. Ovo je nakon jučerašnje dojave pilota kanadera novi slučaj da je piroman uočen na licu mjesta.

 – Sad su mi javili o podmetanju požara koje su vidjeli naši ljudi s vidjelice. Obavijestit ćemo policiju. Ovo je novi dokaz da se požari koji bjesne cijelo ljeto podmeću – rekao nam je Željko Šoša, zapovjednik zadarskih vatrogasaca.

>>Pilot kanadera vidio piromana kako potpaljuje požare na više mjesta

>>Još traje borba s vatrom pokraj Šibenika

Ključne riječi

Komentara 25

PE
pep
12:12 27.08.2012.

idemo branitelji -u akciju

MO
modovisisajteMaraschino
12:14 27.08.2012.

da je hrvat sve bi novine trubile o tome i pisalo bi ime i prezime ali ove "ugrozene" "osumnjecenike" nitko ne smije dirati i optuzivati jer je to odmah na nacionalnoj osnovi...

BO
boston
12:08 27.08.2012.

Ovo je terorizam, a na to se samo moze odgovoriti poput Amerike....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije