Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga

Pilot kanadera vidio piromana kako potpaljuje požare na više mjesta

požar (1)
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/15
Autori: Frane Šarić, luc
26.08.2012.
u 16:39

Pilot kanadera je vidio osobu koja se kreće ispred vatrogasaca i to na razdaljini od svega nekoliko stotina metara i pali požare

 Pilot kanadera koji iz zraka gasi požare kod Radovina javio je zadarskom vatrogasnom operativnom centru da je vidio osobu koja potpaljuje požare na više mjesta. Zadarski vatrogasci o tome su obavijestili policiju.

 - Pilot kanadera je vidio osobu koja se kreće ispred vatrogasaca i to na razdaljini od svega nekoliko stotina metara i pali požare. Zvali smo policiju i nadamo se da će odraditi svoj posao, no nadamo se da će to kasnije učiniti i pravosuđe - rekao nam je Željko Šoša zapovjednik zadarskih vatrogasaca.

Vatrogasci se i dalje bore s vatrom

Prema podacima DUZS-a od 18 sati vatrogasno operativno središte Divulje zaprimilo je zahtjev za pomoć u gašenju požara kod Jasenova u blizini autokampa. Na požarište su upućena 2 kanadera.

Na područje Bilice-Lugovići (Šibenik) upućen je 1 kanader zbog gašenja borove šume. Gašenje je u tijeku. Zatvorena je autocesta A1 između čvorova Skradin i Vrpolje u oba smjera. Državna autocesta Drniš - Šibenik, također je zatvorena.

Požar kod Kneževića iznad Radovina (Zadar), nakon dva kanadera, gase dva Air Tractora i županijske vatrogasne snage.

Gašenje je i dalje u tijeku, dok su požari kod Privlake i Selina lokalizirani.

Požar otvorenog prostora na području Svilaje (Ružić-Donji Baljci-Vrlika) i dalje se gasi. Požar gase vatrogasne snage s područja Šibensko-kninske i Splitsko-dalmatinske županije. Opožarena je trava, makija i nisko raslinje. Požar iz zraka na području obje županije gase zračne snage.

Ključne riječi

Komentara 202

Avatar gulag
gulag
16:54 26.08.2012.

U takvim slučajevima policija bi trebala imati ovlasti da ga ustrijeli na licu mjesta!

OB
-obrisani-
16:54 26.08.2012.

Kanadere trebamo opremiti strojnicama !!

HO
horton
16:49 26.08.2012.

Da ga je bar zalio s pet tona vode...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije