Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obljetnica hdz-a zg

Karamarko: Zdravstveni odgoj uvod je u ukidanje vjeronauka

hdz,tomislav karamarko (1)
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
27.12.2012.
u 21:06

HDZ će nakon izborne pobjede izbrisati crvenilo iz Hrvatske, poručio je Karamarko

U maloj dvorani KD Vatroslava Lisinskog večeras je svečano obilježena 23. obljetnica osnivanja Hrvatske demokratske zajednice Grada Zagreba. Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko tom je prilikom kritizirao program zdravstvenog odgoja te ministra znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića, prenosi Novi list.

– Uvođenje zdravstvenog odgoja samo je uvod u ukidanje vjeronauka u školama i to bi se za nekoliko godina sigurno dogodilo – rekao je Karamarko, kritiziravši odnos resornog ministra Željka Jovanovića s oponentima u Crkvi. Karamarko smatra da bi se zdravstveni odgoj trebao uvesti kao fakultativan predmet, kao što je to sada vjeronauk.

Karamarko je, govoreći o pokojnom predsjedniku Franju Tuđmanu, rekao da je njegova stranka izložena udarima "samo zato što je stvorila samostalnu hrvatsku državu" te da će HDZ nakon pobjede na idućim parlamentarnim izborima, "bez koje je upitna budućnost domovine", izbrisati crvenilo iz Hrvatske.

Komentirajući nedavno objavljeni Registar branitelja, predložio je da se objelodani i popis živućih boraca Narodnooslobodilačke borbe. Također je negodovao što u Hrvatskoj i dalje "stotine ulica, trgova i riva nosi ime zločinca Tita".

Komentara 118

TY
Tyrael
06:37 28.12.2012.

možemo se samo nadati.

KV
kviki111
06:38 28.12.2012.

Ako je Hrvatska sekularna država i odvojena od crkve onda vjeronauku nema mjesta u školi! Moj sin je taj jedan sat svaki put odsjedio u hodniku čitao je stripove, i sada je formirana osoba u sretnom braku i nigdje uu kvalikte života nije primjetio da bi mu popovska nakladanja falila!

TG
toncimarica@gmail.com
06:32 28.12.2012.

jesam za hdz ali naš šef sigurno nije za tu funkciju ,nažalost jako loše je krenuo od početka i nevidi se kraj njegovim glupostima sve će nas svesti na mizernu stranku.Nebi bio iznenađem da se ustanovi da je bio izabran neznam od koga da uništi stranku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije