Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Markovom trgu

Kamion Čistoće nadglasavao voditelja i goste Otvorenog: 'Da mi je netko rekao...'

Kamion Čistoće u studiju Otvorenog
Foto: Screenshot/ hrt.hr
1/3
09.11.2015.
u 22:40

Togonal je na kraju emisije rekao kako se sutra vraćaju natrag u HRT-ov studio gdje, kako je rekao, nema kamiona Čistoće i lahora i gdje će biti toplije.

- Da mi je netko rekao da ću se morati nadvikivati s kamionom Čistoće u emisiji Otvoreno ne bih mu vjerovao - rekao je večeras voditelj Mislav Togonal u emisiji Otvorenog čiji je studio tijekom izbora preseljen na otvoreno, na Markov trg.

Tijekom večerašnje emisije u pozadini se mogao vidjeti, ali i čuti kamion Čistoće, a brujanje je trajalo pet, šest minuta dok su u posebnom studiju razgovarali gosti - predstavnici stranaka koje su na nedjeljnim izborima osvojile više od jednog mandata.

Togonal je na kraju emisije rekao kako se sutra vraćaju natrag u HRT-ov studio gdje, kako je rekao, nema kamiona Čistoće i lahora i gdje će biti toplije.

>> Gosti Otvorenog ostali u mraku: Tijekom rasprave o izborima nestalo rasvjete

Komentara 33

BA
bakulušić
23:10 09.11.2015.

To je bilo zbog toga da ljudi ne čuju koliko je glasova potrebno u Istri a koliko u nekim drugim dijelovima Hrvatske za saborski mandat.

ZA
Zadar1970
23:06 09.11.2015.

kako to da Vesnina stranka nije dobila dovoljno glasova da opet pred bozic puca po hrvatima...to joj je familijarni specijaitet????Da je zalimo???pod hitno svesti broj direktora javnih poduzeca na razinu njihovog postotka u glasovima....znaci blizu nule...

PL
Placid
00:36 10.11.2015.

IDS - ca 42.000 glasova = 3 mandata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije