Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kritike

Kajin: Sanader se "ukazao" jer se diralo u njegove ljude

kajin damir
Leonard Ninčević/PIXSELL
04.10.2010.
u 13:14

Zemlja je od 2003. do danas više opljačkana nego kroz svu pretvorbu i privatizaciju - kazao je Damir Kajin.

- Ova je vlast gotovo zločinačka, zemlja je od 2003. do danas više opljačkana nego kroz svu pretvorbu i privatizaciju - kazao je danas u Puli Damir Kajin.

On misli da je odbjegli premijer krivac broj jedan, ali i oni koji su ga okruživali nisu manje odgovorni.

- Sanader se "ukazao" jer se diralo u njegove ljude pa se morao vratiti, ali nije bit njegov dolazak, poanta mora biti u HDZ-ovu odlasku - poručio je.

Odgovarajući na primjedbe da je previše oštar kada kritizira vlast, a Jakovčić je bio skloniji suradnji sa Sanaderom i s Jadrankom Kosor, Kajin je kazao:

- Lokalna i državna vlast moraju surađivati, no u toj suradnji treba imati mjeru. Jakovčić će kao i drugi doći na moje, a moju retoriku, vidim, preuzeli su SDP-ovi zastupnici -  kazao je.

Istaknuo je važnost nastavka gradnje Istarskog ipsilona, najvećeg projekta u povijesti poluotoka u kojem su angažirane mnoge istarske tvrtke i 1,5 tisuća ljudi.

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar razocarani
razocarani
17:21 05.10.2010.

Ovaj ujutro mrzi sebe a popodne sebe i sve oko sebe ziva PARANOJA ha ha ha .....

OB
-obrisani-
13:35 04.10.2010.

Kao što je Dr. Sanader to onako suptilno več izrekao: \"\"Psi laju a ja kao nekadašnji vođa kolone mirno šečem dalje\"\"..

OB
-obrisani-
14:54 04.10.2010.

istrage su u tijeku i svi krivci će biti kažnjeni jer nitko nije iznad zakona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije