Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIŽEVCI Ivo Josipovic doputovao vlakom iz Zagreba

Josipović: Prodaja Ine tipična je slika gdje se iza zastora događalo svašta

josipović u križevcima
Ottone Novosel
Autori: th/VLM, on
11.12.2009.
u 10:41

Josipović smatra kako treba preispitati Sanaderovu ulogu u prodaji Ine MOL-u i utvrditi drže li vodu Mesićeve optužbe o Sanaderovoj umiješanosti.

- Predsjednik Mesić otvorio je pitanje odgovornosti za dugogodišnje sponzoriranje raznih oblika otimanja državne i narodne imovine. Ne kažem da je Sanader za neke stvari kriv ili nije kriv, no treba u tome preispitati njegovu ulogu i o tome govori Mesić, a prodaja Ine je tipična slika gdje se iza zastora događalo svašta jer dali smo jedno od najvažnijih strateških poduzeća, a ne znamo što smo za to dobili - kazao je danas u Križevcima predsjednički kandidat SDP-a Ivo Josipović.

U Križevce je stigao vlakom iz Zagreba u kojem se susreo i s predstavnicima sindikata Hrvatskih željeznica. U društvu saborskog zastupnika Zvonimira Mršića najprije je posjetio nesuđeno gradilište buduće autoceste u Cubincu uvjerivši se da se zasad još ništa ne gradi.

Josipović je potom obišao križevačku gradsku tržnicu gdje je razgovarao s prodavačima, malim obrtnicima i kupcima i saslušao njihove primjedbe i prijedloge. Na lokalnomse radiju osvrnuo na sadašnje stanje u zemlji i na tijek predizborne kampanje napomenuvši da nije sklon cirkusu i privlačenju pozornosti medija jer se želi predstaviti svojim programom.

- Ugodno sam iznenađena što sam mogla doći do njega i razgovarati kao s normalnom osobom što kod nekih drugih kandidata nije moguće. Razgovarali smo o plaćama i poslu - kazala je jedna Koprivničanka.

Komentara 19

HR
HrvatskaHrvatima
15:09 11.12.2009.

kakav čovjek nevjerojatno,pa to nije čovjek nema šanse! njegov KOLEGA linić je sudjelovao u malverzacijam u ini a on sada glumi neznam ni ja koga!!!!!!

OB
-obrisani-
18:36 11.12.2009.

donekle mi ovaj jovica josipovic bio i sinpactican,,, ali sve sto ga vise promatram imam osjecaj kao da pije tablete za spavanje svako jutro kad ustane ,,, A TAKVOG PREDSJEDNIKA NE TREBAMO, A TAKVOG PREDSJEDNIKA NE TREBAMO

OB
-obrisani-
16:39 17.12.2009.

Tako je Josipoviću. Bez Sanadera iza rešetaka ništa od pravde u Hrvatskoj. A on ide za Predsjednika Sabora RH umjesto u zatvor. Kakva je ovo banana od države? Što nam se to događa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije