Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik IDS-a

Jakovčić: Kajin i SDP donijet će Istri samo kaos

Jakovčić IDS (1)
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/3
07.01.2013.
u 19:19

– Kajin zna da to što je izrekao nema veze s istinom. U svojoj je karijeri imao sjajnih trenutaka te mi je tim više danas teško slušati što govori – kazao je Jakovčić.

Predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić kazao je danas da je gostovanje njihova izbačenog člana i saborskog zastupnika Damira Kajina u emisiji Nedjeljom u 2 nanijelo veliku štetu SDP-u te da će SDP-ova podrška Kajinu Istri donijeti samo kaos, piše Glas Istre.

– U politici nema mjesta osobnim osjećajima. Damir Kajin zna da to što je izrekao nema veze s istinom. U svojoj je karijeri imao sjajnih trenutaka te mi je tim više danas teško slušati što govori – kazao je nakon sjednice Predsjedništva IDS-a Jakovčić u Rovinju. Na Predsjedništvu je odlučeno da će u koaliciji IDS predstavljati Boris Miletić, dok će se Jakovčić posvetiti europskim izborima.

Krajem tjedna trebalo bi biti poznato hoće li IDS surađivati s HNS-om, a stranka je pokrenula razgovore i s Furijem Radinom koji bi mogao postati član njihova saborskog kluba.

>>RAZLAZ Jakovčić odlučio: Više neće biti na sastancima koalicije

>>Jakovčić bijesan na Milanovića zbog Kajina, ali ne odlaze iz Vlade

>>'Naši su odnosi počeli pucati kada se Jakovčić približio Sanaderu'

Ključne riječi

Komentara 12

RA
Rangostar
08:14 08.01.2013.

Mozda covjek misli Istarski a ne Hrvacki ?

OB
-obrisani-
19:30 07.01.2013.

rugao se lonac poklopcu a obadva čađava

Avatar madcap
madcap
20:40 07.01.2013.

Jedno su parlamentarni izbori, a sasvim nešto drugo su lokalni. SDP ima pravo podržati koga hoće i uopće mi nije jasno zbog čega se Jakovčić ovoliko nervira. I nakon što je IDS premrežio Istru i stvorio savršen red po svojoj mjeri, bilo je krajnje vrijeme da netko uvede tu malo kaosa pa bio to i Kajin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije