Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iza rešetaka

Izrael: Bivši predsjednik dobio 7 godina zatvora zbog silovanja

Moshe Katsav
Patrik Macek/PIXSELL
22.03.2011.
u 11:31

Katsav se rasplakao u sudnici. Vikao je na suca da je pogriješio

Bivši izraelski predsjednik Moshe Katsav osuđen je na sedam godina zatvora zbog silovanja zaposlenice vlade, javlja BBC.  Kada mu je sudac pročitao presudu, Katsav se rasplakao i počeo vikati na suca: - Pogriješili ste. To je laž. Djevojka  zna da je to laž - derao se bivši predsjednik, prenosi AP.

Katsav je krajem prošle godine proglašen krivim za silovanje jedne zaposlenice dok je 90-ih bio ministar turizma, ali i za seksualna napastovanja iz 2000-ih, kad je već bio predsjednik države.

To su najteže optužbe za nekog izraelskog čelnika u povijesti zemlje. Suci su obrazložili da vjeruju u dokaze i iskaz žene koji su doveli do suđenja za silovanje. Sam Katsav i dalje tvrdi da je nedužan.

Ključne riječi

Komentara 23

OB
-obrisani-
18:18 22.03.2011.

Kako ovi CIONI pakuju čovjeku koji je htio promjeniti novčani sustav Kakvo silovanje... Sigurno je kao i Kenedi skrenuo pažnju na cionsku djelatnost iz koje je istupio prije nasrtaja na cionistice oko sebe....

ŠA
Šahab
16:20 23.03.2011.

Židovska država.

TM
tesla moj ponos
18:27 22.03.2011.

Ako je trebao silovati stvarno je bolestan čovjek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije