Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOŽEM USMRTIO ŽRTVU

Istražni zatvor za ubojicu iz Kloštar Ivanića, brani se da je prvi napadnut

Kloštar Ivanić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/9
17.08.2016.
u 16:11

Žrtvi zadao više ubodnih i reznih rana, a fatalna je bila ona na lijevoj strani vrata

Zbog opasnosti od ponavljanja djela i pokušaja utjecaja na svjedoke sudac istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici odredio je istražni zatvor Domagoju O. (18) koji je u Parku hrvatskih branitelja u Kloštar Ivaniću brutalno ubio Luku Ć.

Domagoj O. žrtvi je zadao više ubodnih i reznih rana, a fatalna je bila rezna i ubodna rana u lijevu stranu vrata.

Prema neslužbenim informacijama, Domagoj O. istražiteljima je kazao da je on bio prvi napadnut, a ima i vidljive ozljede po glavi.

Tijekom ispitivanja u policiji bila mu je pružena i liječnička pomoć u KBC-u Rebro. U tužiteljstvu nije iznosio obranu.

>> Ubojstvo u Kloštar Ivaniću: 18-godišnjak na smrt izbo 19-godišnjaka

Komentara 7

TH
thepolishrainbow
17:06 17.08.2016.

ubijeni nije bio bebica - lokalni huligan, mlatio ljude, pijančevao...pao 2 razreda osnovne - a te noći on i petorica su zajedno napali i isprebijali ovog...luka, kako si posijao, tako ćeš i žeti...ne žalimo za tobom, barem više nećeš mlatiti ljude bokserom !!!! prvi su ga napali, domagoj se samo branio od krkana i huligana, koji je navikao mlatiti ljude, pa nakon tome nikom ništa - e više nećeš !

SC
schwertransport
09:22 18.08.2016.

Velika Gospa slavlje u klostru....vecina dode na zvuke harmonike a ne na misu kako bi to prilicilo blagdanu...recite mi molim vas kada je u klostru zavrsilo slavlje Velike Gospe a da nije intervenirala policija...proale godine klosari bbb iz Ivanic Grada policiju napali...pa tko je tu kriv?

DI
divljicvijet
14:39 20.08.2016.

Dragi Luka, počivao u miru koji si zaslužio. Bio si predivan, mnogi su te cijenili, tvoj ispraćaj je bio dostojanstven kakav si i zaslužio. A ovo su dežurni trovači na portalima, koji u svemu vide zlo i broje tuđe korake,, ove i one, dok sami ne vide kamo bauljaju i kako će završiti. Anđele, bit ćeš uvijek uz nas i mi uz tebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije