Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOŽEM USMRTIO ŽRTVU
Povratak na članak

Istražni zatvor za ubojicu iz Kloštar Ivanića, brani se da je prvi napadnut

Žrtvi zadao više ubodnih i reznih rana, a fatalna je bila ona na lijevoj strani vrata

Komentari 7

TH
thepolishrainbow
17:06 17.08.2016.

ubijeni nije bio bebica - lokalni huligan, mlatio ljude, pijančevao...pao 2 razreda osnovne - a te noći on i petorica su zajedno napali i isprebijali ovog...luka, kako si posijao, tako ćeš i žeti...ne žalimo za tobom, barem više nećeš mlatiti ljude bokserom !!!! prvi su ga napali, domagoj se samo branio od krkana i huligana, koji je navikao mlatiti ljude, pa nakon tome nikom ništa - e više nećeš !

VL
SC
schwertransport
09:22 18.08.2016.

Velika Gospa slavlje u klostru....vecina dode na zvuke harmonike a ne na misu kako bi to prilicilo blagdanu...recite mi molim vas kada je u klostru zavrsilo slavlje Velike Gospe a da nije intervenirala policija...proale godine klosari bbb iz Ivanic Grada policiju napali...pa tko je tu kriv?

VL
DI
divljicvijet
14:39 20.08.2016.

Dragi Luka, počivao u miru koji si zaslužio. Bio si predivan, mnogi su te cijenili, tvoj ispraćaj je bio dostojanstven kakav si i zaslužio. A ovo su dežurni trovači na portalima, koji u svemu vide zlo i broje tuđe korake,, ove i one, dok sami ne vide kamo bauljaju i kako će završiti. Anđele, bit ćeš uvijek uz nas i mi uz tebe.

VL
Avatar Zoran Kociper
Zoran Kociper
07:06 18.08.2016.

Ubojica će odgovarati,ali ovdje je važno ovo : za ovo smo odgovorni mi stariji , nitko drugi! Budući da ima samo 18 godina , dakle ,ovako : unazad 25 godina , od početka rata (jer se radi o tom naraštaju) mi stari nikakav uzor nismo mladima, nikakav! Osim mržnje , ,lopovluka , prijevara , ksenofobije..što smo im ponudili u odgoju? Djeca danas gledaju "uspješne Hrvate" i što vide: krasti,lagati, varati,gaziti preko ljudskih sudbina , biti pokvaren do srži,licemjer, konvertit...to i još gore od toga jedino je što su gledali klinci sve ove3 godine. Novac bez rada , biti radnik je sramota, "zlatni dečki" su ok , imati a ne biti..svi su kao vjernici , no nitko to zapravo uistinu nije! Okrenuli smo leđa Gospodu,izdali smo Isusa ! Ne živi se evanđelje , ne obdržavaju Božje zapovijedi , prešli smo na stranu Sotone , a ne ljubavi našeg Spasitelja! Sram nas sve skupa bilo ,a ova tragedija samo je dio epiloga hrvatskog potonuća u zlo. Oni koji su pravi krivci nose skupa odijela,voze se u benđolama i mercedesima sa službenim vozačima , ne plačaju poreze , kradu , a jedu i piju sa biskupima i dociraju nam što je hrvatstvo . Neka nam Nebeski otac pomogne!

VL
KA
KaNiDora
10:01 18.08.2016.

Luka dobio što je tražio

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.