Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Kuha se"

Ako se osjeti ugrožen Iran najavio mogućnost preventivnog napada

\'Iran\'s Navy commander Habibollah Sayyari (C) points while standing on a naval ship during Velayat-90 war game on Sea of Oman near the Strait of Hormuz in southern Iran January 1, 2012. Iran test-fi
Reuters/PIXSELL
21.02.2012.
u 21:39

Hejazi je rekao da ukoliko osjete da njihovi neprijatelji žele ugroziti iranske nacionalne interese djelovati će bez odgode i čekanja da neprijatelj prvi krene u akciju.

Iranski vojni zapovjednik, Mohammad Hejazi kazao je kako nije isključena mogućnost da se Iran preventivno aktivira ako osjeti da su njegovi nacionalni interesi ugroženi, prenosi BBC.

Povodom jučerašnjeg predstavljanja novih vojnih vježbi koje se odvijaju na jugu zemlje, a čija je svrha zaštita nuklearnih objekata Hejazi je rekao da ukoliko osjete da njihovi neprijatelji žele ugroziti iranske nacionalne interese djelovati će bez odgode i čekanja da neprijatelj prvi krene u akciju.

Podsjetimo, zapadne sile tvrde kako Iran koristi obogaćeni uran kako bi napravio oružje no iz Teherana tvrde da razvijaju nuklearni program isključivo u mirnodopske svrhe.

Prošli tjedan je Iran, kao odgovor na sankcije koje joj pokušavaju nametnuti SAD i EU,  zabranio izvoz nafte u Veliku Britaniju i Francusku, a UN-ovi inspektori stigli u jučer u Teheran kako bi pregovarali s iranskim vlastima o nuklearnom programu.

Komentara 146

OB
-obrisani-
23:47 21.02.2012.

Joja je napisao/la: 21.02.2012. u 23:19h dragan7 je napisao/la: CHEMIKA,ZAHVALJUJUCI SRBIMA,KINA I RUSIJA POSEDUJU TEHNOLOGIJU OD NEVIDLJIVOG F117.ZAR SI ZABORAVIO DA SMO IM JEDINI NA SVETU OBORILI NJIHOV PONOS,A KOLIKO JOS DRUGIH TO NEKA ONI KAZU. ---------------------------------------------------------------------------------------- Niste vi nistanista srusili, srusili su ga Rusi. Kad ste vi dosli od F117 su ostala samo krila --------------------- ma pukli ga slučajno....gađali nešto drugo.... a i ameri su krivi.....nisu naglasili da je nevidljiv....

WA
wahr
21:48 21.02.2012.

Iran je demokracija a Amerikanci nek gledaju svoja posla bit ce im bolje. I nek se ne kriju uvijek iza tog imena zapad.

ŠĆ
šćtrlj
23:03 21.02.2012.

obogaćivanje Kurana?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije