Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čokoladna slastica

IKEA u 23 države povukla torte: U njima pronašli fekalne bakterije

IKEA
DPA/PIXSELL
05.03.2013.
u 18:43

Posljednje povlačenje dogodilo se nakon što su kineske službe potvrdile da se u 1872 kilograma čokoladne torte s bademima, koje je izvezla IKEA, nalaze prevelike količine bakterije koja se obično nalazi u ljudskim fekalijama.

IKEA je iz svojih restorana maknula čokoladnu tortu s bademima nakon što je u dva uzorka pronađena fekalna bakterija, piše BBC.

Tragovi koliformne bakterije pronađeni su u tortama koje su prošle "zdravstvenu provjeru" IKEA-e. Tortu je proizvela tvrtka iz Švedske.

Iz tvrtke koja je svjetsku slavu stekla proizvodeći namještaj obavijestili su da su tortu povukli iz prodaje u 23 države. Prošlog mjeseca IKEA je iz prodaje morala povući mesne okruglice nakon što je u njima pronađena konjetina, a tamo se, prema deklaraciji, nije trebala naći.

Posljednje povlačenje dogodilo se nakon što su kineske službe potvrdile da se u 1872 kilograma čokoladne torte s bademima, koje je izvezla IKEA, nalaze prevelike količine bakterije koja se obično nalazi u ljudskim fekalijama.

Kinezi su tu pošiljku torti uništili.

>>IKEA: Okruglice s konjetinom prodavali smo u nekoliko država

Komentara 8

OB
-obrisani-
18:57 05.03.2013.

Kinezi su trebali tortu kao dokaz vratiti proizvođaću, a ne uništiti je. Ja kinezima ne bi vjerovao, jer mako je proizvoda diljem svijeta koji ih nije vratio. Prateći rapexova izvješća njihovih proizvoda koji su povućeni i vraćeni je najviše. Oni nas sa svojim uvoznim smećem najviše truju, počevši od boja, pa nadalje. Sramota je ako su se fekalne bakterije zaista našle u torti. Što mi to sve uvozimo i jedemo, te nije čudno da su nam maligna oboljenja u povećanju.

TO
tombston
19:01 05.03.2013.

mozda je bre ovo bilo namenjeno za homoseksualce, jer oni stalno traze jedan kod drugoga zahodsko rupu-ko zna bre

Avatar Ledeni
Ledeni
19:38 05.03.2013.

Znači, netko se posrao u smjesu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije