Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez broša, u crnom

Kosor o Karamarku: Ne mogu vam reći o čemu smo razgovarali

jadranka kosor (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
23.05.2012.
u 11:47

Rekao je da će o tome hoću li ja i dalje biti potpredsjednica Sabora odlučiti Predsjedništvo HDZ-a, kazala je

I dok su sve oči bile uprte u T. Karamarka, novoizabranog predsjednika HDZ-a, koji je u Hrvatski sabor danas došao ipak samo kao zastupnik, donedavna šefica stranke stigla je u Sabor kako bi sudjelovala na primanju predsjednika zastupničkog doma kanadskog parlamenta Andrewa Scheera kojeg je ugostio Boris Šprem.

Zamijećeno je odmah kako je Kosor ovaj put prepoznatljivi broš odlučila ostaviti kod kuće, dok se parlamentarac iz Kanade ukrasio jednim.

– Našla sam se danas i razgovarala s Karamarkom. Ne mogu vam reći o čemu ni što smo zaključili, to je bio razgovor u četiri oka, ako gospodin Karamarko želi o tome govoriti, neka on kaže, ali ja smatram da je to bio razgovor između nas dvoje. Bio je to dobar razgovor – rekla nam je bivša predsjednica HDZ-a te dodala kako nije bilo nikakve primopredaje, jer takvog nečega nema unutar stranke.

– Kad bude izabran, novi glavni tajnik stranke primit će ono što je važno vezano uz financije, o tome ne odlučuje predsjednik stranke nego glavni tajnik. Prema tome, to će se obaviti, vjerujem, u miru i zaista se nadam da neće biti više nikakve potrebe da ja dajem izjave o tome – rekla je Kosor i dodala  da je s novim predsjednikom stranke razgovarala i o stranačkim pitanjima koja se tiču tijela u Saboru.

– Rekao je da će o tome hoću li ja i dalje biti potpredsjednica Sabora odlučiti Predsjedništvo HDZ-a. Nisam pitala ostajem li i vjerujem da to ne bi bilo primjereno pitanje za gospodina Karamarka. Najbolje da njega pitate, pretpostavljam da predsjednik stranke ima o tome svoje mišljenje i da će nešto predložiti Predsjedništvu, unatoč tome što o tome odlučuje Predsjedništvo pa Klub stranke i u konačnici parlament. Nije mi o tome ništa govorio niti sam ga išta pitala – tvrdi Kosor te dodaje da očekuje dobru suradnju u stranci i ne vjeruje u priče koje su se pojavile da se stvara oporba unutar HDZ-ovih redova.

– Ne, ja sam prihvatila poruku koju su izaslanici dali meni i stranci općenito, naravno da je to poruka o kojoj ja želim još malo razmisliti. Ja sam sada samo članica HDZ-a – rekla je Kosor i dodala kako više neće ići u središnjicu stranke jer tamo više nema posla. Jedino je, kaže, doznala da se u petak sastaje Predsjedništvo.

Komentara 88

MI
mistre
14:10 23.05.2012.

Nek je i ova kokoš sive glave sletila s pozicije, dobila je igrom slučaja vlast od lopova Sanadera , ona nije sposobna dvi ovce čuvat a kamoli voditi vladu..

VE
velikazmija
15:58 23.05.2012.

izbori su završili oni opet o hdz-u ajte vidite što je sa suđenjem prvom potpresjedniku --

FU
fudbal
13:23 23.05.2012.

Pa to ne treba biti pametan pa znati o cemu ste pricali. Jednostavno ti je pokazao tefter i procitao sto u njemu pise o tebi.I jos te upozorio,zucni jos jednom cijela javnost ce to saznati.Pa vi svi hdz-ovci drzite jedni druge u saci,i svaki prvi zna nesto o onom drugom i obrnuto.Kad vi puknete na dijelove doci ce do malog rata. A vec znam tvoje price skojevko,pohlepna si da vladas i slikas se okolo po farmama i septickim jamama,pa mozemo ocekivati ubuduce sve najbolje o karamarku iz tvojih usta,bice sad nova parola: KUD KRKANMARKO TU I JA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije