Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZAGREBU

Hrvatski generalski zbor otvorio knjigu sućuti za generala Miljavca

ARHIVA: Preminuo umirovljeni general Pavao Miljavac
Foto: Boris Scitar/Vecernji list
1/3
07.12.2022.
u 08:01

Knjiga sućuti bit će otvorena u srijedu i četvrtak od 11 do 18 sati u Ulici Jurja Habdelića 2 na Gornjem gradu

U povodu iznenadne smrti istaknutog člana i počasnog predsjednika Hrvatskog generalskog zbora Pavla Miljavca, otvorena je knjiga sućuti u srijedu i četvrtak, 7. i 8. prosinca, u prostorijama Hrvatskog generalskog zbora. Knjiga sućuti bit će otvorena u srijedu i četvrtak od 11 do 18 sati u Ulici Jurja Habdelića 2 na zagrebačkom Gornjem gradu.

Iz Hrvatskog generalskog zbora pozvali su sve one koji žele i tako odati počast i posljednji pozdrav generalu Pavlu Miljavcu da dođu u najavljenom terminu.

U vrijeme njegovog obnašanja dužnosti predsjednika, Hrvatski generalski zbor je postao ozbiljan i na svim političkim razinama uvažavan partner i sugovornik u naporima pri očuvanju vrijednosti Domovinskog rata i rješavanju aktualnih problema obrane i nacionalne sigurnosti, stoji u priopćenju iz HGZ-a.

"Sadašnjem vodstvu Zbora ostavio je čvrsti temelj za daljnju nadogradnju i na tome smo mu zahvalni. Ostat će nam u trajnom sjećanju njegova stručnost i požrtvovnost, principijelnost, smirenost i srdačnost, razboritost u raspravama i dosljednost u izgradnji jedne suvremene domovinske udruge, ali i u očuvanju jedinstva Hrvatskog generalskog zbora", priopćili su iz HGS-a.

Komentara 2

ZU
Zujim
16:28 07.12.2022.

O mrtvima sve najbolje, ali za zivota ovo je bio mracni tip koji je po Tudjmnovoj i Suskovoj naredbi, operativno na terenu predao u ratu Srbima B.Posavinu.

GB
Gavrlio bez principa
08:19 07.12.2022.

To je onaj hadezeovski general koji je s*ao po hosovcima i ZDS?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije