Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Specijalnoj bolnici

Horvatinčić šeće po Krapinskim Toplicama, a posjećuje ga i misteriozna djevojka

Zagreb: Tomislav Horvatinčić prošetao Cvjetnim trgom i dao izjavu za Novu TV
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
16.05.2022.
u 12:35

Horvatinčić navodno ne jede u restoranu u kojem jedu osiguranici HZZO-a, već u drugom, gdje je hrana mnogo bolja

Osuđenik Tomislav Horvatinčić, umjesto u zatvorskom dvorištu, slobodno šeće parkom u Krapinskim Toplicama, doznaju 24sata.

Koliko je poznato, ovo je drugi put da je u Specijalnoj bolnici u Krapinskim Toplicama otkako je dobio četiri godine i 10 mjeseci zatvora zbog pomorske nesreće u kojoj su poginuli talijanski supružnici. Čitatelj je za 24sata rekao kako ga posjećuje i djevojka.

Dodao je kako je vidio Horvatinčića kako šeće parkom bez štaka, a pravosudnih policajaca nije bilo nigdje.

Kaže i kako Horvatinčić ne jede u restoranu u kojem jedu osiguranici HZZO-a, već u drugom, gdje je hrana mnogo bolja. Prvi restoran ima bolnički meni, a drugi, u kojem jede Horvatinčić, nudi švedski stol, tri vrste jela za ručak i večeru i bogat doručak. 

Komentara 24

Avatar Crni Taban
Crni Taban
13:30 16.05.2022.

Naravno da Horvatinčić umjesto zatvora uživa u Toplicama, on je iz ugledne obitelji, kao Mamić, Kutle, i mnogi drugi.

AF
AfganistanskiHrvat
13:28 16.05.2022.

Još jedan kriminalac kao i pokojni kriminalac gradonačelnik a uz to i ubojica kojemu će suditi Sv. Petar. Umjesto da mu prvo sudi Republika Hrvatska. Sva sreća pa u demonkraciji zakoni važe za sve.

DO
domolub
13:29 16.05.2022.

bemti naše pravo, , , ,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije