Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUD ODBIO ŽALBU

Horvatinčić poslao poruku prijateljima: 'Od sutra stanujem na novoj adresi, u zatvoru Remetinec'

Zagreb: Tomislav Horvatinčić prošetao Cvjetnim trgom i dao izjavu za Novu TV
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/2
13.07.2021.
u 16:50

Horvatinčiću je izrečena kazna zatvora u trajanju od četiri godine i 10 mjeseci nakon što je izazvao pomorsku nesreću 2011. godine

Nakon što je Tomislavu Horvatinčiću (73) odbio žalbu za odgodom izdržavanja zatvorske kazne, osuđeni poduzetnik putem Messengera poslao je poruku svim svojim prijateljima. 

- Dragi prijatelji, od sutra stanujem na novoj adresi: zatvor Remetinec… nakon toga, ne znam u koju kaznionicu? Razlog: prometna nesreća na moru, po kojoj sam suđen da sam NAMJERNO UBIO DVOJE TALIJANA. Četiri god i deset mj. zatvora. Da je to slučajno bio nehaj, kazna bi bila do jedne godine zatvora ili uvjetna. Osim toga, sudio me nenadležan sud. Pametnome dosta. Sve vas volim i poštujem! Tomo Horvatinčić, stoji u poruci, prenosi 24 sata.

Podsjećamo, Horvatinčiću je izrečena kazna zatvora u trajanju od četiri godine i 10 mjeseci nakon što je izazvao pomorsku nesreću 2011. godine u kojoj je poginuo talijanski par. Nekoliko puta je tražio odgodu za osluženje kazne zbog zdravstvenih problema, no sud mu je u lipnju nakon samo četiri dana odbio novu žalbu.  

VIDEO Tomislav Horvatinčić - kronologija suđenja

Komentara 25

HE
hefest001
17:34 13.07.2021.

Možda bi se trebao organizirati prosvjed za ovoga jadnika?! 1980 Manda Vučković, 1989 Nada Petrović, 2011 Francesco Salpietro i Marinella Patella Salpietro......To su one nesreće sa smrtnim ishodima za koje se zna! Budući da je isto poznato da je 1980 godine pobjegao sa mjesta nesreće. Za njega je malo i doživotni zatvor jer se radi o serijskom ubojici!

PR
pravednik2
17:19 13.07.2021.

Sad se sjeća svega?

MI
Milas
17:56 13.07.2021.

Kad se u prometu ponasate krajnje neodgovorno pa to uzrokuje smrt onda je to izjednaceno s namjerom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije