Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijevremeni izbori

Habuš kandidat HNS-a, SDP-a i HSU-a za čelnika Varaždina

\'18.11.2010. Ulica Petra Kresimira IV., Varazdin, Konferencija za novinare HNS-a,  Goran Habus Photo: Marko Jurinec/PIXSELL\'
Marko Jurinec/Pixsell
30.08.2011.
u 11:35

HNS, SDP i HSU grada Varaždina ići će zajedno na prijevremene izbore za gradonačelnika

HNS, SDP i HSU grada Varaždina ići će zajedno na prijevremene izbore za gradonačelnika Varaždina koji će se održati 16. listopada.

Zajednički kandidat za gradonačelnika bit će Goran Habuš iz HNS-a, a imena kandidata za zamjenike objavit će u četvrtak.

Komentara 8

ZA
zagorec1
10:11 31.08.2011.

Naprijed gorane pokazi kaj je postenje HNS-a!!! Pa naravno ucitelji su ti čaćic i koracevic!!!! Valjda te koracevic naucio kako bit posten i kupit lepu iz lepoglave otpadnim drvom !!! To je postena stranka!!!! Naprijed varazdinci sad izaberite postene!!!!

Avatar žič
žič
15:29 31.08.2011.

neznam kaj bi rekel......svi pošteni a posle svi u,,buhari,,

BA
babica5
08:18 31.08.2011.

Naprijed Gorane,osvjetlaj obraz Varaždinu.Pokaži što je poštenje i radi na opće dobro i u ponos Varaždinu !!!!Sad nas je sram.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije