Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI 2024.

Grmoja pozvao Plenkovića i Grbina na sučeljavanje: 'Vrijeme je da se suočimo'

Zagreb: Nikola Grmoja i Nino Raspudić održali su konferenciju za medije
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/3
09.04.2024.
u 17:56

Slabokrvni Andrej se skriva iza Milanovića. Tvrdi da on nije kandidat, što i nije. Peđa, u tebi je 2 i 10, neki će reći nesposobnosti. Ti i da želiš, ne možeš se sakriti iza Milanovića, poručio im je Grmoja

Mostov kandidat za premijera Nikola Grmoja pozvao je premijera Andreja Plenkovića na sučeljavanje, u jeku predizborne kampanje koja traje još svega nekoliko dana jer se parlamentarni izbori održavaju 17. travnja. Grmoja je objavio i snimku na kojoj ga službeno poziva, a pozivnica vrijedi i za SDP-ovog Peđu Grbina

- Slabokrvni Andrej se skriva iza Milanovića. Tvrdi da on nije kandidat, što i nije. Peđa, u tebi je 2 i 10, neki će reći nesposobnosti. Ti i da želiš, ne možeš se sakriti iza Milanovića. Prihvati ti barem poziv na sučeljavanje, tada ni Plenković neće moći pobjeći. Pozivam Peđu i Andreja, vrijeme je da se suočimo i da bi hrvatski građani mogli odlučiti koga će izabrati na izborima - poručio je to Grmoja. 

Uz to, na stranici Mostove koalicije s Neovisnom listom mladih i Suverenistima, ''Na tvojoj strani'', poručeno je i Plenkoviću  - ''AP* javi se, *ako postojiš'' te su ponuđeni i odgovori - ''Može, osjećam se hrabro!'' te ''Ok, ali naručio bih pitanja''. Ako osoba pak i odabere jedan od odgovora, stranica ga vodi i do odabira konkretnog datuma. 

''A ne možemo ti baš toliko olakšati, ipak si ti premijer, iako još kratko. Izaberi datum, ne boj se'', piše.

POVEZANI ČLANCI:

Inače, kandidati na listama izbornih jedinica sučeljavaju se u medijima posljednjih tjedana, kao i u studiju Večernji TV-a gdje je dosad održano šest sučeljavanja. U jednom od njih, za šestu izbornu jedinicu, gostovao je i sam Grmoja koji je tom prilikom ministru financija Marku Primorcu uručio i teglicu magle, o čemu više možete pročitati i pogledati OVDJE.

>> VIDEO Grmoja Primorcu donio maglu u teglici: 'Građani kažu da HDZ prodaje maglu'

Komentara 10

BA
Barba56
18:21 09.04.2024.

A tko si ti Grmoja da pozivas nekoga na suceljavanje ? Kad vec vrijedjas jednoga onda pocni vrijedjati i drugoga ( Milanovica ) .

SE
Serengeti
20:54 09.04.2024.

Plenkoviću mama opet napisala ispričnicu pa nema sučeljavanja 🤣😂

Avatar Kajman
Kajman
19:06 09.04.2024.

Ovaj Grmoja je srozao MOST do kraja, tako antipatičan lik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije