Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBOR NOVOG PREMIJERA

Kakvog šefa Vlade Hrvatska treba? Evo što su nam kazali stručnjaci

08.04.2024.
u 13:57

Govorilo se o "reganomici" iz vremena kada je Ronald Reagan bio američki predsjednik. Pa Regan je bio osrednji filmski glumac koji o ekonomiji nije imao blage veze, ali je imao ljude koji su imali veze, koji su znali. Znači, premijer mora biti osoba koja će oko sebe okupiti one koji znaju, on ih pritom mora maksimalno poštovati, ali, naravno, njegova mora biti zadnja, kaže politički psiholog Ivan Šiber.

Komentara 65

LI
Libela
16:02 08.04.2024.

Sigurno ne trebamo buzdovana kao što je Zloki.

IF
I_Fotez
17:25 08.04.2024.

Pa Milanović je poznat po svojim vezama u svijetu i takav treba Hrvatskoj isto kao i 2000 i2011 kad su drugovi vodili Hrvatsku e pa dragi Hrvati birajte rijeku nepravde jer kad drugovi obečaju znači da ćemo mi Hrvati na..bati

BP
Besposlen pop
15:50 08.04.2024.

Jadna je država kojoj je Penava/Grbin/Grmoja/Benčić premijer!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije