Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV

Grmoja Primorcu uručio teglicu magle: 'Pozdravljaju vas iz Karlovačke županije, rekli su da vam ovo vratim'

05.04.2024.
u 22:44

Ovo su, u biti, najobičnije političke floskule gospodina Grmoje - odgovorio mu je ministar

Na svim digitalnim platformama Večernjaka mogli ste uživo pratiti što se događalo u studiju gdje nam je stiglo šest političara raznih političkih opcija: aktualni ministar financija Marko Primorac (HDZ), Igor Peternel (Domovinski pokret), Nikola Grmoja (Most), Gordan Bosanac (Možemo), Davor Nađi (Fokus) i Ivan Račan (SDP). 

Pri početku rasprave odmah je zaiskrilo između Grmoje i Primorca, kada je predsjednik Mosta ministru uručio teglicu karlovačke magle kada je završio govoriti o stanju u zemlji, naročito se osvrćući na situaciju s ilegalnim migrantima u Karlovačkoj županiji.

- Nama je ušlo 96.000 ilegalnih migranata u Hrvatsku, ugrožavaju sigurnost hrvatskih građana. Da ne govorimo o uvozu strane radne snage, iseljavaju Hrvate, započeo je Grmoja, koji je nedavno posjetio Karlovačku županiju te tvrdi da ima poruku njenih građana za ministra Primorca. 

- Pozdravite ministra Primorca koji nije svjestan u kakvim smo sigurnosnim problemima u Karlovačkoj županiji. Čovjek nam prodaje maglu, mi tu maglu ne želimo kupiti - kazao je Grmoja te posegnuo za platnenom vrećicom iz koje je izvadio teglicu magle koju je donio na poklon Primorcu.

POVEZANI ČLANCI:

- Ponio sam vam ovu maglu, rekli su mi 'vratite to Primorcu', pa evo za vas ministre teglica karlovačke magle, suvenir s terena - dodao je i pružio teglicu ministru prije nego je nastavio govoriti.

- Ovo su, u biti, najobičnije političke floskule gospodina Grmoje - odgovorio je Primorac. - Svi hodamo po terenu i znamo što ljudi govore jako dobro. Podjele na koje se pozivaju stranke ne postoje u društvu. Pokušavaju se fabricirati nekakve krize kojih nema. Hrvatski građani neće nasjedati na ovakve stvari - smatra HDZ-ov ministar.

Cijelo sučeljavanje pogledajte ovdje:

Komentara 3

PE
pežo
16:00 06.04.2024.

Bravo Grmoja .

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
06:30 06.04.2024.

To je mađarska magla, u Mostu je imaju dosta.

22
224
04:21 06.04.2024.

Djetinjasto ako je i od "premijera"....:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije