Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODNIO 1.000 EURA

FOTO Ostalo mu 7 minuta viška! Mladi MMA borac pobijedio u izazovu i uspio pojesti pizzu od jednog metra

Foto: Pizzeria Mona Lisa Karlovac/Facebook
1/7
17.03.2024.
u 23:04

Pizzeria je objavila i fotografije ponosnog pobjednika izazova koji je pojeo pizzu od jednog metra u sat vremena i odnio 1.000 eura

Novo, novo! Kuća časti s 1.000 eura - objava je karlovačke pizzerije Mona Lisa koja je brojne pomamila da se okušaju, doslovno. Naime, pizzerija je odlučila s ovom pozamašnom svotom nagraditi svakoga tko uspije sam pojesti pizzu od jednog metra u jednom satu. ''Nikad viđena ponuda u Hrvatskoj'', poručili su iz Mona Lise još 4. ožujka, a ove su nedjelje objavili i kako napokon imaju - pobjednika. 

Iako su brojni pokušavali, ovaj izazov uspio je ispuniti tek 42. kandidat koji se javio. Da je ovu ponudu pobjednik shvatio ozbiljno pokazalo je i sedam minuta koje je imao ''viška''. 

I napokon imamo prvog POBJEDNIKA!!!!💪 kandidat br. 42. Izazov savladan za 53 minute, inače profesionalni MMA borac Antonio Čelić iz Zagreba. ČESTITAMO!!!!!

Objavljuje Pizzeria Mona Lisa KarlovacNedjelja, 17. ožujka 2024.

- I napokon imamo prvog pobjednika! Kandidat br. 42. Izazov savladan za 53 minute, inače profesionalni MMA borac Antonio Čelić iz Zagreba. Čestitamo! - poručili su iz pizzerije, pa objavili i fotografije ponosnog osvajača, ali i dokaz da će dobiti dobro zasluženu nagradu.

Brojne je oduševila, ali i nasmijala ova objava koja je prikupila više od čak 2.000 lajkova na Facebooku.

- Bravo, svaka čast majstore! - poručili su mu pratitelji.

- Na zadnjoj slici se vidi da mu nije bas svejedno - našalili su se.

Kako su nam rekli iz pizzerije, uskoro će se svi oni koji su dovoljno hrabri da se okušaju u izazovu moći uživo pratiti na njihovom tiktoku.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar istovari
istovari
06:12 18.03.2024.

Što je učinio jetri bolje da ne zna.

Avatar nisam_robot
nisam_robot
23:14 17.03.2024.

Nitko nije pobjedio tko pojede toliko hrane od jednom.

T8
Tomo-81
10:10 18.03.2024.

Svaka cast majstore samo se nadam da neces imat stomacne posljedice!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije