Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi broj Foruma

Forum: Na račun Vlade J. Kosor stiglo devet zamjerki Bruxellesa

Forum
VL
17.11.2011.
u 15:33

Otkrivamo da je na račun Vlade Jadranke Kosor iz Bruxellesa stiglo već devet zamjerki iako je monitoring tek počeo

Sutra u naslovnoj temi Foruma pročitajte što HDZ ostavlja u nasljeđe Kukuriku koaliciji ako izgubi na izborima. Otkrivamo da je na račun Vlade Jadranke Kosor stiglo već devet zamjerki Bruxellesa iako je monitoring tek počeo. Koalicija strahuje da HDZ kadroviranjem u zadnji trenutak priprema rušenje buduće vlade i povratak na vlast 2013., a Mato Crkvenac, kojeg vide kao nasljednika Rohatinskog ili šefa Milanovićeva ekonomskog savjeta, otkriva da zemlji prijeti pad rejtinga u ožujku zbog čega će MMF biti jedino rješenje za spas državnih financija.

U paralelnom intervjuu Dragutin Lesar i Ljubo Jurčić otkrivaju strategiju kojom žele osvojiti 20 saborskih mandata na izborima. Donosimo pet priča vukovarskih dragovoljaca koji su 1991. otišli braniti grad o kojem dotad nisu ništa znali. U velikoj reportaži od Buzeta do Splita istražili smo zašto se Istra i Dalmacija toliko razlikuju.

Ivica Olić našem Igoru Flaku otkriva zašto hrvatski nogomet danas nema novih olića. Našem najboljem igraču smeta što nogomet vode ljudi koji ga koriste da zarade za sebe i smatra da je izlaz u privatizaciji klubova. Forum je u Moskvi pronašao naše četiri balerine u Boljšoj teatru. Mlade Hrvatice, među kojima je i kći Lovre Pogorelića, progovorile su o torturi ruske škole baleta, redovitim pljuskama i psovkama zbog kojih plaču svaki dan, ali ne odustaju.

Pročitajte i intervju arhitekta Nikole Bašića, paralelni razgovor s Remi iz Elementala i Ladom iz  Bambi Molestersa koje su prevele najvažnije glazbene knjige u Hrvatskoj te reportažu našeg urednika Arsena Oremovića koji je na koncertima proveo pet noći zaredom. Analizirali smo i što jedemo te otkrili da zbog krize štedimo i na kruhu.

Sutra na svim kioscima, a u pretplati u vašem domu svakog petka – Forum, tjednik od riječi.

Ključne riječi

Komentara 61

ĆA
ćaćaća
15:46 17.11.2011.

blago nama s kukuriku koalicijom..sad ću iz principa glasovati za HDZ..

Avatar wratnik
wratnik
16:23 17.11.2011.

-caca- mislis dace ti tvoj prinzip pomovci? jati to zelim od srca, ali nemoj molimte pokusati poceti opet kukati.

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
20:25 17.11.2011.

Nije problem u Čačiću...već u onima koji će njemu dati glas.E ,tu je problem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije