Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD U MÜNCHENU

'Eto ga, eto ga': Napadač snimljen na krovu garaže, čuje se i bosanski jezik

napadač, münchen
Foto: Screenshot YouTube
1/6
22.07.2016.
u 23:26

Jedan od promatrača svađa se s napadačem, a u jednom trenutku čuje se i bosanski jezik.

Pojavila se još jedna snimka iz Münchena. Na njoj se vidi jedan od napadača kako hoda po krovu garaže kod trgovačkog centra.

Jedan od promatrača svađa se s napadačem, a u jednom trenutku čuje se i bosanski jezik: - Eto ga, eto ga - čuje se na snimci.

- Jesam ti rekao, pazi se - kazala je jedna osoba nakon što su odjeknuli pucnjevi.

Trgovački centar Olympia u Münchenu bio je poprište napada u kojem je ubijeno najmanje osam osoba, a više ih je ozlijeđeno. Policija je u potrazi za osobama koje su izvele napad.

>> Dramatični video iz Münchena: Napadač snimljen tijekom krvavog pohoda

>> Hrvati u Münchenu: 'Čuju se sirene hitne, nastao je kaos, sve je blokirano'

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar deziderij
deziderij
06:56 23.07.2016.

Što su tražili to su i dobili. Merkelica je određivala kvote tog izbjegličkog zla i svima licemjerno popovala o humanosti i lila suze krokodilske nad istima a sada joj se sve vraća poput bumeranga ali groznog i krvavog. Žali Bože za nevinim narodom koji uvijek nastrada zbog svojih glupih političara i nihovih idiotskih odluka. Ostojić je te pozdravljao s licemjernim "alejkium selam" i upućivao im dobrodošlicu kao i mnogi drugi na zapadu dodovoravajući se, ni sam ne znam kome. Kakvih će još posljedica biti, kakvih krvavih napada i u kojem obliku i obimu tek ćemo vidjeti. A biti će ih sve više i sve češće. Nisam zlurad ali što god tko traži to i dobije - tražili ste pa gledajte.

Avatar bambus
bambus
01:55 23.07.2016.

...niš me ne čudi....

MA
@Marsijanac
00:04 23.07.2016.

Dokle ce Europa trpiti ovo lijevicarsko vodstvo koje je dopustilo da se ovakve stvari dogadjaju. Amerika ce odbaciti globalizam pobjedom Trumpa. Vrijeme je za referendum o izlasku Hrvatske iz EU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije